"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Ο εντυπωσιακός γάμος του Περικλή και της Χριστίνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα όμορφο ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Περικλή Πάνο και την εκλεκτή της καρδιάς του, γυμνάστρια, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ο γάμος της Χριστίνας και του Περικλή, τα είχε όλα, μα πιο πολύ είχε την αγάπη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Οι δύο νέοι επέλεξαν να τελέσουν το γάμο τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών με κουμπάρο τον Απόστολο Ντούμα.

Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στην εκκλησία η οποία έφτασε απαστράπτουσα στο εντυπωσιακό νυφικό που ετοίμασε με πολύ μεράκι και δουλεμένο με γαλλική δαντέλα η καταξιωμένη πλέον στο είδος της Σόφη Μαύρου – Τζιουβάρα, και με τους καλεσμένους να της επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε και η βάφτιση του γιού τους. Νονός ο Δημήτρης Κωφός που του έδωσε το όνομα Κωνσταντίνος.

 

sofhgamospanoy2sofhgamospanoy3sofhgamospanoy4sofhgamospanoy5sofhgamospanoy6sofhgamospanoy7sofhgamospanoy8sofhgamospanoy9sofhgamospanoy10sofhgamospanoy11sofhgamospanoy12sofhgamospanoy13sofhgamospanoy14sofhgamospanoy15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης