"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ μόλις 165 μέρες μετά την απόφαση της Κυβέρνησης. Οι λόγοι που τον ώθησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Για τον Φαν’τ Σχιπ περιμέναμε εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του, αλλά από τον Θοδωρή Ζαγοράκη έσκασε η «βόμβα», μιας και παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ!

Το πρωί της Τετάρτης ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί κι ενημέρωσε τους συμβούλους της ΕΠΟ για την απόφασή του να παραιτηθεί.

Στη συνέχεια είχε προγραμματισμένο ραντεβού, το οποίο είναι σε εξέλιξη, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει και την Κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να παραμείνει στην Αθήνα, ούτε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, καθώς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του, μέσω γραπτής δήλωσης.

Οι λόγοι της απόφασης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε την συγκεκριμένη απόφαση για λόγους αρχής και ηθικής και δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση του Άρη και της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί πως αυτό που έπρεπε να κάνει απέναντι στην Κυβέρνηση που τον επέλεξε ως πρόεδρο κοινής αποδοχής, το έκανε, με την ολιστική μελέτη.

Αντιλήφθηκε όμως ότι στους πέντε μήνες που βρίσκεται στην προεδρία, πως δεν μπορεί να διοικήσει, έτσι όπως αυτός είχε στο μυαλό του και βάσει όσων είχαν δεσμευτεί απέναντι του οι Big4.

Ετσι το πρωί της Τετάρτης, 8 Σεπτεμβρίου ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ μόλις 165 μέρες (27 Μαρτίου) μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να τον επιλέξει ως πρόσωπο κοινής αποδοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης