"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Ζαγοράκη  να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Η εκλογική νίκη του ήταν εντυπωσιακή έχοντας λάβει τις 66 ψήφους από τις 68 (69 ειναι οι εκλέκτορες καθώς δεν ψήφισε η ΕΠΣ Σάμου). Έτσι ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας στο Euro 2004 ανοίγει μία νέα σελίδα στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή πρώτος σε ψήφους βγαίνει ο Αντωνίου, άλλοτε αντιπρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. επί θητείας Γραμμένου. Λογικά εντός ολίγου θα προκύψουν και τα επίσημα αποτελέσματα.

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της ΕΠΟ:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας.

Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση.

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης