"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ο Θ. Χήρας κοντά στους κτηνοτρόφους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον Πρόεδρο Γιώργο Βαιόπουλο και το Διευθυντή Αλέξανδρο Μανούρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων & Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας συνοδευόμενος από τον κτηνίατρο Θέμη Ζάχο, τους επιχειρηματίες Σπύρο Παπαχρήστο και Γιώργο Καρακικέ , Bύρων Κατσίβελο και τον εκπαιδευτικό Κώστα Μπουζιώκα όλοι τους υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Πύλης Όραμα.

Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του κλάδου και τις προοπτικές ανάπτυξής του.Διαπίστωσαν ότι με την διαρκή ενημέρωση των κτηνοτρόφων στις νέες συνθήκες της αγοράς και τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων εκμετάλλευσης του ζωικού κεφάλαιού της περιοχής θα ελαχιστοποιηθούν τα κόστη παραγωγής και θα βελτιστοποιηθεί το παραγόμενο αποτέλεσμα αυξάνοντας τα κέρδη.

Η συνάντηση ήταν αρκετά εποικοδομητική και ο Θ. Χήρας τους ζήτησε να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και ενημέρωση έτσι ώστε η κτηνοτροφία να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και να συμπαρασύρει σε θετικούς οικονομικούς δείκτες την ευημερία του Δήμου Πύλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης