"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ο Θ. Χαχάμης νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αλλαγή το απόγευμα της Κυριακής στην ηγεσία του – οργανωτικώς και πολιτικώς απόντος – ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα. Ο Σωτήρης Παπαχρήστος παραιτήθηκε, για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους, όπως λένε οι πληροφορίες, αφού, όπως επισημαίνουν οι ίδιες, παραμένει στη σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Νέος γραμματέας αναδείχθηκε ο Θωμάς Χαχάμης, ένα από τα παλιότερα μέλη του Κινήματος, με έντονη συνδικαλιστική δράση (από τον ΟΣΕ), πρόεδρος εσχάτως του ΕΛΟΚ (στα Μ. Καλύβια, από όπου κατάγεται) και εραστιέχνης ηθοποιός.  Η αλλαγή αυτή εκφράζει ουσιαστικά το… πολύ παλιό ΠΑΣΟΚ, των μεσαίων στελεχών, που παρέμεινε ενεργό και δεν αποσκίρτησε προς άλλα κόμματα ή δεν αποσύρθηκε από την πολιτική. Δείχνει, όμως, και ότι ουσιαστικά, ελάχιστοι επιδιώκουν να ασχοληθούν με ένα κόμμα που πλέον δεν εκφράζει τίποτε από το παρελθόν του.
Αυτή η αλλαγή όμως, συνοδεύτηκε από μια προσπάθεια να φανεί κύμα ανανέωσης. Μέλη του ΠΑΣΟΚ, πολιτευτές, αλλά και αυτοδιοικητικοί όπως ο Χρ. Λάππας, συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι με την πολυπόθητη ανασύσταση της κεντροαριστεράς, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επελαύνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης