"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

«Ο Μανωλάς στους εκλεκτούς του Ρονάλντο για την Γιουβέντους»

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Kώστας Μανωλάς βρίσκεται ανάμεσα στους…εκλεκτούς του Κριστιάνο Ρονάλντο για την ενίσχυση της Γιουβέντους. «Τους θέλει ο Κριστιάνο», είναι σήμερα ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας Corriere dello Sport, σημειώνοντας ότι στόχος είναι ένας παίκτης για κάθε θέση και παρουσιάζοντας τη φωτογραφία του Έλληνα διεθνή αμυντικού της Ρόμα, μεταξύ των έξι που εχει στο πρωτοσέλιδό της (Βαράν, Ισκο, Φεντερίκο, Ζοάο Φέλιξ και Μπομπελέ οι άλλοι).

Όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα , «μετά τον όγδοο διαδοχικό τίτλο στην Ιταλία ξεκινά το έργο της Κωνσταντινούπολης 2020, εκεί που θα διεξαχθεί ο επόμενος τελικός του Champions League 2019-20. Ο Ανιέλι γνωρίζει ότι μόνος του o Ρόναλντο δεν μπορεί να κάνει θαύματα και μπορεί αν εξέφρασε την πίστη του, αλλά θέλει μια ισχυρότερη Γιουβέντους».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι το πλάνο των Ανιέλι και Ρονάλντο είναι κοινό: «Η άμυνα της Γιουβέντους χρειάζεται μια ένεση νεότητας και ποιότητας. Εδώ και καιρό προσπαθεί για τον Ντε Λιχτ, που όμως φαίνεται ότι κατευθύνεται προς τη Βαρκελώνη. Το μεγάλο χτύπημα θα ήταν ο Βαράν, αλλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής αξίζει 80-90 εκατομμύρια. Πιο εύκολο είναι να σπάσει τη ρήτρα του Μανωλά στη Ρόμα. Τα 36 εκατ. ευρώ δεν είναι ποσό απαγορευτικό για έναν παίκτη του διαμετρήματός του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης