"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ο μεγάλος Βασίλης Τσιτσάνης «εκτίθεται»…

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Εγραψα για την Ελλάδα, για τη λευτεριά, για τη φτώχεια, για την αδικία, για τον πόνο, για την ελπίδα, έγραψα… και πόσα δεν έγραψα»…. αναφέρει ιδιοχείρως ο Βασίλης Τσιτσάνης στο σημείωμά του, που εκτίθεται πλέον στο φουαγιέ του Δημαρχείου Τρικκαίων.
Ο μεγάλος μας συνθέτης, ο δημιουργός του λαϊκού μας τραγουδιού, τιμάται ήδη από τον Δήμο Τρικκαίων με μια μίνι έκθεση εξαίρετου υλικού. Η έκθεση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία τη αντιπροέδρου του Μουσείου Τσιτσάνη, κ. Εφης Λεβέντη και του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Στέλιου Καραγιώργου. Τοποθετήθηκαν καδραρισμένες, φωτογραφίες γνωστές ή σπανιότερες, αυθεντικές ιδιόχειρες σημειώσεις και στίχοι, μια εξαίρετη απόδοση σε σκίτσα από τον σκιτσογράφο Στάθη, της «Συννεφιασμένης Κυριακής», αποτυπώσεις δίσκων κ.α.
Η έκθεση αυτή ξαφνιάζει ευχάριστα τον κάθε επισκέπτη του φουαγιέ, στον πρώτο όροφο, όπου το γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
Αποτελεί, ουσιαστικά, την πρώτη δημόσια εκδήλωση και παράθεση υλικού από το Μουσείο Τσιτσάνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ήδη η διοίκησή του και ο Δήμος Τρικκαίων. Υπενθυμίζεται ότι το 2015 έχει χαρακτηριστεί ως «Έτος Τσιτσάνη», τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και από τα μέσα Φεβρουαρίου ξεκινούν και οι εκδηλώσεις, που διαρκέσουν μέχρι το τέλος του χρόνου.
Από το γραφείο Τύπου

tsitsanis12 tsitsanis10 tsitsanis9 tsitsanis8 tsitsanis7 tsitsanis6 tsitsanis5 tsitsanis3 tsitsanis2 tsitsanis1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης