"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ο Μικέλης και η πολιτική ευθύνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι στην προεκλογική πορεία του Μικέλη Χατζηγάκη είναι ότι δεν υποκύπτει σε «εκβιασμούς της κοινής γνώμης»… και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος.

Χωρίς να υπακούει σε μικροπολιτικές λογικές αλλά με τεκμηριωμένες πολιτικές αναλύσεις θέτει ζητήματα πολύ μακράν από τους  πλέον συντηρητικούς σε βαθμό σκοταδισμού  και αυτό γίνεται σαφές στην κοινωνία .  

Δείχνει να μην  υπολογίζει πολιτικό κόστος υπερασπιζόμενος τις πολιτικές του θέσεις (ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του)  .

Ο ίδιος αποδεικνύει επί της ουσίας, ότι είναι αδέσμευτος ως πολιτική προσωπικότητα  , πορεύεται με βάση το αξίωμα “αρχή άνδρα δείκνυσι” και αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι  θα εκτιμηθεί  από την κοινωνία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τέσσερες προτάσεις που αξίζουν σχολιασμό.
    Πράγματι, οι προτάσεις της ανάρτησης σου αγαπητέ Μικέλη δικαιώνουν τα κατά καιρούς σχόλια μου, είτε αυτά ήταν αρνητικά είτε θετικά. Αυτό σημαίνει ότι είστε σημαντικός αν και ως οικονομολόγοι είμεθα αντίπαλοι. Σήμερα θα σχολιάσω μόνο τη μία η οποία αναφέρετε στο πολιτικό κόστος.
    Οι προτάσεις της σημερινής ανάρτησης σας, αν και με βάζουν σε προβληματισμό τι από όλα αυτά τα υπονοούμενα μηνύματα ισχύει και κατά πόσο τα πιστεύεται τουλάχιστον εσείς προσωπικά, γιατί η παράταξη σας πολλές φορές, αν όχι όλες, μας έχει απογοητεύσει γιατί ήταν μακράν κείμενη των απόψεων σας. Άλλα, ως συνήθως όλες, λένε προεκλογικά και άλλα κάνουν μετά, όταν πάρουν την ψήφο του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού.
    Εσείς καθώς αναφέρεται δεν υποκύπτεται σε εκβιασμούς της κοινής γνώμης, η οποία άρχετε και φέρεται από τα καπάτσα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των καναλιών πολλά από τα οποία ιδιωτικά κυρίως υποστηρίζουν την παράταξη σας. Κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην υπολογίσετε το πολιτικό κόστος όσο και αν είναι αυτό, μην πουλήσετε τις πολιτικές σας αρχές, όταν βέβαια αυτές είναι ορθές και ορθές είναι μόνο και μόνο όταν στοχεύουν στην ευημερία των πολλών και όχι στο αντίθετο που είναι η δυστυχία των πολλών και η ευημερία των ολίγων και αυτή η ευημερία να βασίζεται σε μια υγιή οικονομία με υψηλή παραγωγικότητα.

    Καλή σας επιτυχία
    Θα επανέλθω
    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης