"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ από την Καλαμπάκα περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο και στέλνει μήνυμα δύναμης – Δείτε βίντεο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης στέλνει σε όλο τον κόσμο ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ ο οποίος σε βίντεο φαίνεται να περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο μαζί με τον πατέρα του.

Το μικρό αγόρι που έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία εύχεται μέσω του βίντεο του «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη».

«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.

Λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης – Ραφαήλ γιόρτασε τα πέντε του χρόνια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» τόνισαν οι γονείς του.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης