"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Ο Μιχάλης Ταμήλος επί της υποδοχής της Γ.Γ. Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη στον Μύλο Ματσόπουλου.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προερχόμενη από την Αμφίπολη η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε τα Τρίκαλα συνοδευομένη από την κ. Άννα Παναγιωταρέα. Τους υποδέχθηκε η Διευθύντρια της εφορείας αρχαιοτήτων Τρικάλων κ. Κρυσταλλία Μαντζανά, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο βουλευτής Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος.
Τις δύο κυρίες συνόδευσαν στο Μύλο των ξωτικών οι κ.κ. Ταμήλος και Παπαστεργίου και η γ.γ του Υπουργείου Πολιτισμού έμεινε ενθουσιασμένη από την αξιοποίηση του χώρου του Μύλου Ματσόπουλου και από την επισκεψιμότητα του θεματικού πάρκου.
Ο κ. Ταμήλος, ο οποίος γνωρίζει τη γ.γ. του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Μενδώνη και από παλαιότερη θητεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού, την εποχή που και ο κ. Ταμήλος ήταν Δήμαρχος Τρικκαίων, έθεσε το θέμα της αξιοποίησης του παλαιού κτιρίου της πρώην ταξιαρχίας στον Προφήτη Ηλία για τη στέγαση στο χώρο αυτό, του Αρχαιολογικού Μουσείου Τρικάλων αλλά και των γραφείων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Τρικάλων.
Η κ. Μενδώνη υποσχέθηκε πως θα εξετάσει το θέμα της αξιοποίησης του κτιρίου της πρώην Ταξιαρχίας, η κυριότητα του οποίου, όμως πρέπει να περιέλθει στο Υπουργείο Πολιτισμού από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να στεγαστεί εκεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Τρικάλων.
Τέλος, η γ.γ του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Μενδώνη συνοδευόμενη από την κ. Μαντζανά, επισκέφθηκε τα οθωμανικά λουτρά στις παλιές φυλακές Τρικάλων, όπου και ενημερώθηκε ενδελεχώς για την πορεία υλοποίησης των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης