"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ο Μπέος απειλεί Αγοραστό και Κολυνδρίνη…με διακοπή των σχέσεών τους

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ-ΜΠΕΟΣ11-600x336

Η καταγραφή των δαπανών της Περιφέρειας για τα τουρνουά που διοργανώνονται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου εξόργισε τον Α. Μπέο. Επιτίθεται στον κ. Αγοραστό και τη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους «απαγορεύει» να μιλούν και να δίνουν συνεντεύξεις, ενώ επιτίθεται με το γνωστό φασιστικό υβρεολόγιο και κατά δημοσιογράφων.

mpeos

Σε νέα υβριστική ανακοίνωση αναφέρει:

Μια νέα κακοσχεδιασμένη και αισχρά εκτελεσμένη προσπάθεια με στόχο να υπονομευθεί και να ακυρωθεί το έργο της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, φυσικά με αιχμή τα γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης, που «ορφανά» πλέον από την απόσυρση των πολιτικών τους πατρώνων, αναζητούν τώρα νέο προστάτη, προφανώς στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού.

Agorastos

Έτσι μετά από την διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων, που αξιολογήθηκε από τους μετέχοντες και τους ειδήμονες, αλλά και από όλο τον απλό κόσμο, ως μια από τις αρτιότερες που έγιναν στην πόλη και τη χώρα μας, και την οποία επιχειρήθηκε να οικειοποιηθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, τώρα έχουμε νέο κρούσμα, με αφορμή τη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών, που θα γίνει στην πόλη μας.

Η συμπαθής, λοιπόν, αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, προφανώς εκπροσωπώντας τον κ. Αγοραστό, προς έκπληξη όλων δίνει συνέντευξη Τύπου, ως να ήταν η Περιφέρεια η διοργανώτρια του μεγάλου αυτού τουρνουά.

Ως να ήταν της Περιφέρειας τα κολυμβητήρια που θα γίνουν οι αγώνες, που αναβαθμίστηκαν και συντηρούνται με χρήματα του Δήμου Βόλου

Ως να ήταν η Περιφέρεια εκείνη που διαπραγματεύθηκε με την Ομοσπονδία ή διέθεσε έστω και ένα ευρώ για τη διοργάνωση και όχι ο Δήμος Βόλου.

Αλλά εδώ έφθασαν οι βαλέδες της διαπλοκής, τα δημοσιογραφικά τσιράκια κάθε εξουσίας, να παραπληροφορούν τον κόσμο ότι δήθεν το τουρνουά του μπάσκετ καλύφθηκε οικονομικά με χρήματα της Περιφέρειας! Διαστρεβλώνοντας βάναυσα την αλήθεια που είναι ότι η Περιφέρεια μετείχε μόλις με 30.000 ευρώ για κάλυψη ενός μέρους του κόστους μετακίνησης των ομάδων. Μόνο αυτό…

Καλούμε τον κ. Αγοραστό να διαχωρίσει τη θέση του από αυτές τις πρακτικές, άλλως θα θεωρήσουμε ότι είτε τις υποκινεί, είτε τις ανέχεται επειδή νομίζει ότι τον βολεύουν προκαλώντας έτσι ζητήματα ηθικής τάξεως στις σχέσεις των δύο θεσμών. Επιθυμούμε την συνεργασία με την Περιφέρεια και με τον κ. Αγοραστό όπως και με όλους τους θεσμούς, όταν αυτή, όμως, είναι στην βάση της ισότιμης συνεργασίας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Εμείς ως Δήμος Βόλου δεν έχουμε την ανάγκη ουδενός για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου μας και έτσι πορευόμαστε. Κάτι που έχουμε καταστήσει δημόσια σαφές. Και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να απαξιώσει την πόλη του Βόλου και τους πολίτες για κάθε είδους πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες.

Αν ο κ. Αγοραστός έχει ζήτημα προβολής ας ασχοληθεί με τη διεκδίκηση του Δήμου της γενέτειράς του, Λάρισας, ως Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, ή ας συνδιαλέγεται με τον γνωστό Αλέξη Κούγια, για την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Βόλος προχωρεί στο μέλλον με επιτυχίες και χωρίς τέτοια τερτίπια, που δεν μας αφορούν.

Δεν μας ενδιαφέρει η θετική ή αρνητική άποψη του κάθε γραφικού δημοσιογραφικού ψώνιου, αλλά διεκδικούμε και απαιτούμε όσα η πόλη μας αξίζει και κερδίζει με την υγεία της κοινωνίας μας.

e-thessalia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης