"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Μύλος των Ξωτικών –Πανελλήνιο βραβείο στα Tourism Awards 2016

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιο βραβείο για τον Δήμο Τρικκαίων και τον «Μύλο των Ξωτικών», ως ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός στην Ελλάδα! Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, είναι πλέον επισήμως ο προορισμός που για το 2015 ξεχώρισε και βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2016. Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

mylos xwtikwn vraveio (2)Μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων, βραβεύτηκε και η εταιρεία Visit Meteora, για το «μάνατζμεντ προορισμών» και συγκεκριμένα για τις επισκέψεις στα Μετέωρα – και μάλιστα με το χρυσό βραβείο.
Αυτά τα βραβεία σηματοδοτούν τις δυνατότητες ανάδειξης του νομού Τρικάλων, με το πλήθος των δυνατοτήτων για επίσκεψη και τουρισμό, αλλά με αναπτυξιακή προοπτική.
Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala Α.Ε. παρέλαβαν διά του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Οικογενειακός Τουρισμός», της ενότητας «Ειδικός Τουρισμός», για τον αγαπημένο «Μύλο των Ξωτικών».
Τα βραβεία Tourism Awards 2016 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Φέτος, ο αριθμός των εταιρειών που υπέβαλαν υποψηφιότητα αυξήθηκε κατά 33%, κάτι που σημαίνει ότι επρόκειτο για μια δύσκολη «αποστολή».
Όμως, η πενταετής εμπειρία, η άψογη φιλοξενία, το χαμόγελο στα παιδιά, η ασφάλεια όλων, η πρωτοτυπία,  τα παιχνίδια, οι δωρεάν δράσεις και η δωρεάν είσοδος, η οργάνωση, η εθελοντική συμμετοχή και προσφορά, η αγάπη των τρικαλινών…. αναγνωρίστηκαν!
Τα λατρευτά μας «ξωτικά» κατέκτησαν και τυπικά το βραβείο που είχαν ήδη κερδίσει στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων, που κάθε χρόνο τιμούν τα Τρίκαλα, κάθε χρόνο επισκέπτονται τον «Μύλο των Ξωτικών».
mylos xwtikwn vraveio (1)Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ήταν σαφής: «Ευχαριστούμε όλους, όσοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έρχονται στα Τρίκαλα. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε, να δίνουμε χαρά, να αγκαλιάζουμε τους επισκέπτες και να δημιουργούμε στιγμές με χαμόγελο και πρωτοτυπία για όλους».
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τρικαλινούς, καθώς και όλους τους συντελεστές των «Ξωτικών», που επί μία πενταετία εργάστηκαν και συνέβαλαν σε αυτή την πανελλήνια αναγνώριση.  Ο κ. Παπαστεργίου δεσμεύτηκε επίσης,  ότι «και φέτος, το 2016, σας περιμένουμε στα Τρίκαλα με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Δωρεάν δράσεις, βαρκάδα, ποδήλατα, παιχνίδια, νέες ιδέες και, κυρίως, αγάπη, θα δώσουν και πάλι χαρά σε όλους τους επισκέπτες – και κυρίως στα μικρά παιδιά».
Το ειδικό αυτό βραβείο αφορά όλους τους τρικαλινούς. Και είναι, ταυτοχρόνως, μια υπόσχεση στους επισκέπτες , ότι κάθε χρόνο, τα «ξωτικά» θα τους υποδέχονται με περισσότερο χαμόγελο, με πιο «ζεστή» αγκαλιά.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης