"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ο Μ. Ταμήλος πήρα πάνω του την υπόθεση του Ροπωτού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση για την επίλυση του άλυτου προβλήματος του Ροπωτού επιχειρεί από μηνών ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος , αξιοποιώντας την στενή σχέση που διατηρεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά.

Με πρωτοβουλία του κ. Μιχάλη Ταμήλου, κλιμάκιο του ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) με επικεφαλής τον Διευθυντή του ΙΓΜΕ κ. Νίκο Νικολάου, επισκέφθηκε το Δήμο Πύλης και πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης, παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου, του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, των Αντιδημάρχων κ.κ. Τόλια και Κρούπη και του προέδρου της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Γεωργίου Ρουμπιέ . Παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πύλης και ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Καραδήμας.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν τον οικισμό όπου διαπιστώθηκε ότι τα κατολισθητικά φαινόμενα συνεχίζονται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Εκκλησία του χωριού, που έχει πάρει μεγάλη κλίση (περίπου 45ο ) ενώ οι δρόμοι χρειάζονται συντήρηση αφού το κατολισθητικό φαινόμενο είναι σε εξέλιξη.

Είδαν επί τόπου τις περιοχές που μπορεί να αποβούν κατάλληλες για την μετεγκατάσταση του Κεντρικού Οικισμού, και αποφασίστηκε να γίνει , συγκέντρωση για την ενημέρωση των κατοίκων που επλήγησαν, ούτως ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την δημιουργία του Νέου Οικισμού, εφ΄ όσον αποφασιστεί από κοινού το κατάλληλο σημείο που θα εγκρίνουν οι Ειδικοί Επιστήμονες.

 

Από το Πολιτικό Γραφείο

ropwto1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης