"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Ο νεος έντυπος τουριστικός χάρτης της περιοχής των Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

map_meteora
Η εταιρία τουριστικής προβολής Visit Meteora ανακοινώνει πως κυκλοφόρησε ο έντυπος τουριστικός χάρτης της περιοχής των Μετεώρων για τη νέα τουριστική περίοδο.

Ο νέος τρισδιάστατος έγχρωμός τουριστικός χάρτης περιλαμβάνει όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της περιοχής. Περιλαμβάνει εικονίδια επεξήγησης σε 6 διαφορετικές γλώσσες, πίνακα με τα ωράρια λειτουργίας των μοναστηριών, τα σημεία με τα νέα παρκινγκ μέσα στον αστικό ιστό της Καλαμπάκας, τα μονοπάτια, καθώς και τα δύο γραφεία της εταιρίας στο κέντρο της Καλαμπάκας και του Καστρακίου που λειτουργούν σαν κέντρα τουριστικής ενημέρωσης.

Οι χάρτες διανέμονται δωρεάν σε όλα τα καταλύματα, τα γραφεία τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου (ΚΕΠ) και στα γραφεία της Visit Meteora. O νέος χάρτης μπορεί να «κατεβεί» και σε ψηφιακή μορφή σε έξυπνες συσκευές (smart phones, tablets) από την ψηφιακή πλατφόρμα παρουσίασης προορισμού visitmeteora.travel ή σκανάροντας το QR code του χάρτη.

Ο συγκεκριμένος χάρτης διανέμεται δωρεάν ωστόσο απαγορεύετε αυστηρώς η οποιαδήποτε εκτύπωση και διανομή του συγκεκριμένου ή παραποιημένου χάρτη από τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας Visit Meteora που είναι και ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται να τοποθετηθούν και τα νέα σταντ με το συγκεκριμένο χάρτη σε διάφορα σημεία της περιοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και σε αυτή την πρωτοβουλία η εταιρία μας είναι αρωγός επιτρέποντας την χρήση του χάρτη δωρεάν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης