"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Νικόλαος Σαργιώτης φέρνει και επίσημα το μέλλον στη ρομποτική χειρουργική του γόνατος στην πόλη.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ρομποτική χειρουργική είναι η πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος στις χειρουργικές επεμβάσεις, φέρνοντας την τεχνολογία του μέλλοντος και πρωτίστως την ΑΚΡΙΒΕΙΑ στα χέρια του χειρουργού.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο επιτυγχάνουμε μείωση του πόνου και την απώλεια αίματος μετεγχειρητικά. Το ουσιαστικό όφελος και μεγάλο πλεονέκτημα με τη ρομποτική υποβοήθηση είναι το άριστο μετεγχειρητικό λειτουργικό αποτέλεσμα.

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Νικόλαος Σαργιώτης εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική του γόνατος στο ΓΝΑ Κ.Α.Τ., στη Γαλλία, στο Hospital for Special Surgery στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε πληθώρα αναγνωρισμένων κέντρων της Ευρώπης.

Υπήρξε επιμελητής στην Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Τρικάλων τα τελευταία 5 χρόνια. Εφάρμοσε πρωτοποριακές τεχνικές στη χειρουργική του γόνατος, σε μεγάλο αριθμό ασθενών με επιτυχία.

Πλέον, από το ιδιωτικό του ιατρείο, έχοντας επίσημη πιστοποίηση στη ρομποτική χειρουργική του γόνατος, με το υπερσύγχρονο και ίσως κορυφαίο σύστημα ρομποτικής υποβοήθησης NAVIO Smith & Nephew, προσφέρει στους ασθενείς του τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στη χειρουργική ορθοπαιδική, πάντα με σεβασμό στην υγεία του εξεταζόμενου.

Η σωστή διάγνωση σε συνδυασμό με την κατάλληλη θεραπεία και τα αντίστοιχα ιατρικά μέσα εγγυώνται το άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης