"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου μιλάει για τον αυτισμό στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από κάλεσμα του Δήμου Μετεώρων, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ανταποκρίθηκε θετικά να επισκεφτεί  τη πόλη μας σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον Αυτισμό την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. ο κ. Παπανικολάου  θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη, η οποία θα συνδιοργανωθεί με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων, με θέμα τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Το πρωί της Πέμπτης  θα επισκεφτεί το 1ο Ειδικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο σπουδαίος βετεράνος καλαθοσφαιριστής, έχοντας ανακοινώσει ο ίδιος πως βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού, είναι εμπνευστής του Προγράμματος  UniquAll, ένα αθλητικό–εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση και την εξέλιξη παιδιών με ειδικές ικανότητες. Αποστολή του είναι η παροχή κατάλληλου περιβάλλοντος συνεκπαίδευσης και συν-άθλησης μεταξύ τυπικών και μη τυπικών παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού.

Συνοδοιπόροι και πρεσβευτές του ίδιου προγράμματος είναι ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μοναδικός  Έλληνας μέλος του Hall of Fame, Νίκος Γκάλης και ο πρωταθλητής και δις MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης