"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ο Παπαστεργίου να ανακηρύξει επίτιμη βοηθό του Άϊ Βασίλη την κ. Παγώνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια παρέμβαση εκτός προγράμματος και ειωθότων, είχαμε από την διάσημη πλέον κυρία Παγώνη, για τον Μύλο Ξωτικών. .

Όπως είπε σε τοπικό ραδιόφωνο “αν το πάρετε επάνω σας, να φοράνε οι επισκέπτες μάσκα, να κρατάνε αποστάσεις, και να ελέγχονται σωστά τα πιστοποιητικά, δηλαδή να υπάρχει αυτό που λέμε ατομική ευθύνη, τότε δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα”.

H τοποθέτηση σας κυρία Παγώνη είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, κυριά Παγώνη μας έσφαζαν, δεν θεράπευαν!

Eίναι η ώρα που μετράμε νεκρούς. Στο νοσοκομείο γίνεται της “Πόπης”, τα κρούσματα χιλιάδες και η Παγώνη με τον δήμαρχο θέλουν να κάνουμε τον Μύλο των Ξωτικών;

Εξαλλου ο “Μύλος των Ξωτικών” απευθύνεται σε παιδιά τα οποία ως γνωστόν είναι ανεμβολίαστα.

Θα κάνουν rapid στην είσοδo; Θα πληρώνουν τα rapid tests;

Eπίσης η κυρία Παγωνη είναι ανακόλουθη στις δηλώσεις της.

Από την μια, μας λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν με τους στενούς συγγενείς και τους φίλους μας, που μπορούμε να γνωρίζουμε αν τηρούν όλες τις υγιειονομικες προϋποθέσεις (εμβολια,rapid test,PCR κλπ).

Από την άλλη, όμως μπορούμε να κάνουνε ρεβεγιόν εντός του “Μύλου των Ξωτικών”, με 500.000 και πλέον άγνωστους μεταξύ τους επισκέπτες!!

Να αποδώσουμε αυτή τη συμπεριφορά της κυρίας Παγώνη, σε μια λανθάνουσα και μεροληπτική σε βάρος του αδύναμου και εκδηλωμένη με όρους μικροαστικού καθωσπρεπισμού– νομιμοφροσύνη;

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρνούμαι να καταλάβω αλλά δεν είμαι και επιστήμονας. Έτσι μας έπλασε η φύση, άλλους με πολύ μυαλό και άλλους με καθόλου. Πώς να καταλάβω λοιπόν ότι θα υπήρχε σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα και ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, αν γινόταν η παρέλαση που διαρκεί μία ώρα ενώ με τις 33 μέρες των ξωτικών δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα; Ψιλά επιστημονικά γράμματα!!
    Μάλλον θα είμαι αρνητής, εθνικιστής, ρατσιστής, άθεος ή καλύτερα ψεκασμένος, γιαυτό δε καταλαβαίνω…!!

    • Δεν νομίζω ότι είναι πιο έξυπνοι αυτοί από εμάς, εκτός εάν εσύ τους θεωρείς πιο έξυπνους από εμάς. Μάλλον στην ίδια κατηγορία είναι και οι Δραμινοί με τον έξυπνο τον Δήμαρχο τον δικό μας και της ΚΕΔΕ, που χωρίς να το καταλαβαίνει θέτει σε κίνδυνο τους δημότες του.
      Τι θα δούμε ακόμη με αυτούς που εκλέγουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης