"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Ο πονηρός κ. Μπαγιώτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχουμε αναφερθεί από αυτή εδώ τη στήλη πολλάκις,ότι η γάγγραινα της αυτοδιοίκησης, είναι η ενασχόληση μ`αυτήν ανθρώπων που έχουν αναδείξει(αφού πρώτα τους εξασφάλισαν τον βιοπορισμό τους, με διορισμό στο δημόσιο),οι κομματικοί μηχανισμοί.
Στελέχη ήσσονος αξίας,που όλη τους η οντότητα οφείλεται αποκλειστικά στη λειτουργία ενός άθλιου μεταπολιτευτικού  μοντέλου,που ωφέλησε τους ίδιους αλλά κατέστρεψε τελικά τη χώρα.
Τα παραπάνω ήρθαν συνειρμικά στο νου μου μαθαίνοντας ότι ο κ Μπαγιώτης παραιτήθηκε πομπωδώς λέει από πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου αλλά όχι και από πρόεδρος σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .
Βλέπετε σκεπτόμενος παλαιοκομματικά και μικροπολιτικά,κράτησε την θέση που θα μπορεί να κάνει θελήματα και ρουσφετάκια, εν όψει προεκλογικής περιόδου.
Ο πρώην  πρόεδρος της ΝΟΔΕ, οφείλει να προστατέψει πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό και μετά αυτούς που τον πίστεψαν, στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου και να παραδώσει το συγκεκριμένο αξίωμα.
Αυτοδιοικητικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης