"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ο Στέφανος Νταλάσης Διδάκτωρ του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικης!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Ένα εικοσαχρονο ταξίδι έρευνας και διατριβής στον πολιτισμό και στον κινηματογράφο,ολοκληρωσε  ο συμπολίτης Στέφανος Νταλάσης  στο Αριστοτελειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικης, όπου υποστήριξε δημόσια τη διδακτορική του διατριβή:”Κοινωνία, θρησκεία και πολιτισμός, στον Ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του ’50”.

Ή τελική κρίση της επταμελούς εξεταστικής επιτροπής: Άριστα με διάκριση, με ομόφωνη γνώμη της επιτροπής.

Ο ίδιος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Επιβλέποντα Ομότιμο Καθηγητή Κοινωνιολογιας του Α.Π.Θ κ.Ιωαννη Πετρου, που ήταν ουσιαστικός καθοδηγητής, διακριτικός εμπνευστής και ευγενής συνοδοιπόρος.

Θερμές ευχαριστίες και στα μέλη της τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής κ. Χρυσόστομο Σταμούλη και Νίκη Παπαγεωργιου, καθώς και στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής Β.Καλλιακμανη, Χρ.Τσιρωνη, Π.Παχη, Στ.Τσομπανιδη.

Επιπλεον εκφράζει το σεβασμό και την αγάπη του στην οικογένειά του, για την ηθική στήριξη και συμπαράσταση.

Επίσης ευχαριστεί τον Δημήτρη Γκολοβράντζα   για τη φιλολογική θεώρηση του κειμένου και τις διορθώσεις των δοκιμίων και τον Δήμαρχο Τρικκαιων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη στήριξη της πορείας  και της επιστημονικής έρευνας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ, Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Φιλικά,
    Δημήτρης Γκολοβράντζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης