"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ο συνασπισμός της ακροδεξιάς: Μαζί στις εκλογές Καμμένος, Καρατζαφέρης, Βελόπουλος και Κρανιδιώτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον συνασπισμό της ακροδεξιάς συστήνουν τέσσερα στελέχη με μακρά παρουσία στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Πρόκειται για τους Δημήτρη Καμμένο, Γιώργο Καρατζαφέρη, Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1. Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ είχε άλλωστε προαναγγείλει τον συνασπισμό, πριν λίγο καιρό, δηλώνοντας: «Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο δεξιό πατριωτικό μέτωπο και να απενεχοποιηθεί η λέξη “δεξιά”, διότι στο τέλος όλοι νόμιζαν ότι είναι κάτι κακό. Δεν είναι κάτι κακό και ελπίζω ότι μέχρι τις εκλογές ή κάποιους μήνες πριν, θα υπάρξει μια συμπαράταξη πατριωτική και να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο μέτωπο. Δεν μπορώ να πω με ποιους συζητάω αλλά στον χώρο είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κυριάκος Βελόπουλος , όχι οι χρυσαυγίτες. Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις».

Όπως υποστήριξε σήμερα, ανακοινώνοντας επίσημα τη συμμαχία,«δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι». Ζήτησε επίσης να γίνουν δημοσκοπήσεις τον Φεβρουάριο, «για να δούμε πού πάμε», εννοώντας τα ποσοστά αλλά και τον επικεφαλής του νέου συνασπισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης