"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων για τον θάνατο του συναδέρφου τους

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ  ΜΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πρόκειται για ένα ακόμη θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που σημειώνεται στους εργαζομένους στους ΟΤΑ .

Το Διοικητικό  Συμβούλιο  του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων και συνολικά τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη για τον άδικο θάνατο του καλού μας συναδέλφου, φίλου και υπάλληλο στην   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  του Δήμου Τρικκαίων, Σωτήρη  Μπραχάλα .   Ένα άνθρωπο που εν ώρα καθήκοντος, εν ώρα πλήρους αφοσίωσης στο έργο του χτυπήθηκε από χιλιάδες volt.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2019 στην διάρκεια εργασιών στο χωρίο Ρίζωμα του Δήμου Τρικκαίων εκτελώντας προγραμματισμένη εργασία στην ειδικότητα του .

Εν αναμονή του πορίσματος , το οποίο θα δώσει πιο υπεύθυνες απαντήσεις για τα πως και τα γιατί αυτής της τραγωδίας, εκφράζουμε  τα θερμά  μας  συλλυπητήρια στην  οικογένεια του και τους οικείους του.

Σωτήρη θα σε θυμόμαστε για πάντα

Και ας μας  άφησες νωρίς

Καλό σου ταξίδι Σωτήρη.  Καλό ταξίδι.

ΤΟ  Δ.Σ.

…………………………………………………………….

Το Διοικητικό  Συμβούλιο  του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, με έκτακτη συνεδρίαση  λόγου του τραγικού ΘΑΝΑΤΟΥ του συναδέλφου ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΡΑΧΑΛΑ  εν ώρα εργασίας    αποφάσισε για την  Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2018

α) . Το γκαράζ καθαριότητας  και η Υπηρεσία πρασίνου και περιβάλλοντος  να  παραμείνουν κλειστά

β) . Από τις 9:00 π.μ. έως 11:00  π.μ. δίωρη στάση εργασίας για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του  Δήμου Τρικκαίων , και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων ,ως ελάχιστη ένδειξη ΠΕΝΘΟΥΣ <<Διαμαρτυρίας >>  για την τραγική απώλεια του συναδέλφου μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

                      ΤΟ Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης