"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ο Χατζηγάκης τιμά τον Μητσοτάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού και επιτίμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παρέστησαν οι Σωτήρης και Μικέλης Χατζηγάκης. Ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και διετέλεσε αν. υπουργός Εθνικής Οικονομίας, αν. υπουργός Εμπορίου, υπουργός Εργασίας και υπουργός Γεωργίας την περίοδο 1989 – 1993.

Χθες απότισε φόρο τιμής στον ιστορικό πολιτικό σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης. Ο Χατζηγάκης θεωρούσε τον Μητσοτάκη έναν από τους σπουδαιότερους πολιτικούς της μεταπολεμικής Ελλάδας, που τον χαρακτήριζαν οι ιδιαίτερες ικανότητες του, η πολιτική του οξυδέρκεια και η γενναιοφροσύνη του.

 Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χθεσινά άρθρα του Σωτήρη Χατζηγάκη για το έργο και την πολιτική πορεία του Κων. Μητσοτάκη που φιλοξενήθηκαν στις έγκυρες Αθηναϊκές εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ.

Εμφάνιση 1.jpg

 Το Βημα («Ολίγα ψήγματα από την τεράστια προσφορά του Κ. Μητσοτάκη στην πατρίδα και στο κόμμα του»): http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=882927

 Τα Νεα («Φιλελέυθερο κόμμα με κοινωνική ευαισθησία»): http://www.tanea.gr/opinions/all-opinions/article/5449237/fileleythero-komma-me-koinwnikh-eyaisthhsia/  

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά από τόσο κλαμα για τον Μητσοτακη τα μνημονια μας φαίνονται ελαφρυτερα.
    Καημενε Ρωμιε…ας είναι ελαφρύ το μνημονιο που σε σκεπαζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης