"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Πάει …για πρωτάθλημα ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με σπασμένα φρένα και με την ψυχολογία στα ύψη τα Τρίκαλα δείχνουν ικανά στο δεύτερο γύρο να κλείσουν με περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα
 Πέταξε έναν γύρο στα σκουπίδια και αυτό ήταν το πρόβλημα… Παίκτες πολύ καλούς είχε εξ αρχής, οι μεταγραφές του Ιανουαρίου κατά κύριο λόγο τον βοήθησαν και το μυστικό είναι ότι πλέον σοβαρεύτηκε κιόλας.

Δέκα νίκες στη σειρά μετρά ο ΑΟΤ από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά και το εκπληκτικό είναι πως σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει δεχτεί γκολ μόλις μία φορά, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Η έναρξη του δεύτερου γύρου, μάλιστα, συνέπεσε με το εντυπωσιακό φορμάρισμα των Τρικάλων, τα οποία αντιλαμβάνεται κανείς πως στο δεύτερο γύρο έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον αφού έχουν κάνει το απόλυτο!

Δεν είναι διόλου απίθανο να κλείσουν τον γύρο ως πρωταθλητές. Έχουν κάνει το 9×9 (δεν πιάνουμε το εξ αναβολής ματς με τον Κισσαμικό) και όλα τους τα παιχνίδια είναι βατά αν εξαιρέσουμε αυτό στη Ριζούπολη.

Στο -3 είναι ο ΟΦΗ των οκτώ νικών σε αυτές τις εννιά αναμετρήσεις, αλλά οι Κρητικοί θα ξεκινήσουν από την 28η αγωνιστική το σερί των ντέρμπι (Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Άρης).

Μόλις μία φορά δεν έχει κερδίσει στον δεύτερο γύρο και ο Άρης, όταν έχασε στα Τρίκαλα. Ωστόσο, και αυτός θα παίξει όλα τα ντέρμπι μαζεμένα, κάτι που ισχύει και για τη Λαμία και τον Απόλλωνα. Παρεμπιπτόντως, οι Φθιώτες σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν εκτός της ήττας στα Τρίκαλα και την γκέλα με τον Πανελευσινιακό, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μόλις ένα στραβοπάτημα, το 0-0 με τον Παναιγιάλειο.

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης