"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Πάει ο παλιός ο χρόνος…

lafarm

Σχετικά άρθρα

01
Όσο και να θες να είσαι αισιόδοξος για τον καινούργιο χρόνο, όσο και να προσπαθείς η πραγματικότητα δεν σε αφήνει.. Αλλά και γιατί να είμαστε αισιόδοξοι όταν ολοένα και περισσότερο διαπιστώνουμε πια πως η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος φίλος της αποχαύνωσης.
Όσο δεν φταίει ο περασμένος χρόνος για ό,τι μας έχει συμβεί άλλο τόσο δεν φταίει και ο επόμενος για ό,τι πρόκειται να μας συμβεί.
Ξέρουμε πια πολύ καλά ποιοι φταίνε, με ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις και είναι ανόητο να προσποιούμαστε και να τα ρίχνουμε όλα στο φουκαριάρη τον χρόνο που, α μη τι άλλο, είναι ο μόνος που κάνει σωστά και με απόλυτη συνέπεια τη δουλειά του και μάλιστα χωρίς να αμείβεται γιαυτό..
Έρχεται και παλιώνει, φεύγει και ξανάρχεται καινούργιος.
Ο ίδιος είναι κάθε χρονιά ο κερατάς, απλώς αλλάζει το περιεχόμενο που εμείς του δίνουμε και το σημάδι που αφήνει πίσω του, μικρό ή μεγάλο..
Γιατί να είμαστε αισιόδοξοι λοιπόν; Έχουμε κάποιον λόγο; Αισιοδοξία δεν είναι ούτε η αναισθησία του πολίτικαλ κορέκτ, ούτε η χαζοχαρουμενιά του θίνκ πόζιτιβ.. Τόχουμε ξαναπεί. Αισιοδοξία είναι να διαπιστώνεις τη μαυρίλα της πραγματικότητας αλλά να κάνεις όνειρα για να την αλλάξεις.
Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν, μπας και γλυτώσουμε από την ..αισιοδοξία που μας δέρνει. Αυτό είναι το περιεχόμενο του καινούργιου χρόνου και έτσι θα πορευτούμε. Μεταξύ τραγωδίας και γελοιότητας δηλαδή.. Η αισιοδοξία μας είναι στα χέρια τους. Η ελπίδα στα δικά μας.
Καλή χρονιά αδέλφια..
Θείο Τραγί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης