"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Πάλεψε δυνατά η Φανή Τζέλη αλλά έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η εμπειρία της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μίνινα μέτρησε απέναντι στον ενθουσιασμό της Τρικαλινής Τζέλης με την Ρωσίδα να επικρατεί με 15-7 στον μεταξύ τους αγώνα στο Τόκιο.

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ROC 10 GREIS 7 GRE 0:59 3RD 1 1 EPT 1 EPT1HD HD TOKYO2020 TOKYO2020 2020 202 LIVE"

Η αθλήτρια του Νίκου Παϊταρίδη είχε εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι στην Ρωσίδα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη κλήρωση που μπορούσε να της τύχει καθώς πρόκειται για πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου.

H Ρωσίδα μπήκε πολύ δυναμικά και πήρε προβάδισμα με 4-0, με την Τζέλη να παίρνει στη συνέχεια να ισοφαρίζει, με την πρώτη περίοδο να τελειώνει 4-4.

Στην δεύτερη περίοδο πήρε τρεις γρήγορους πόντους, με τον προπονητή της Ρωσίδας να ζητά εξέταση VAR, χωρίς να δικαιωθεί. Στη συνέχεια έγινε ένσταση από την ελληνική πλευρά για 3 πόντους που δόθηκαν στην Μίνινα για χτύπημα στο κεφάλι, ένσταση που επίσης χάθηκε. Η περίοδος τελείωσε με το σκορ 9-7 υπέρ της Ρωσίδας που αγωνίστηκε πιο επιθετικά.

Στην τρίτη και κρίσιμη περίοδο έπρεπε να κινηθεί πιο επιθετικά η Τζέλη. Η Μίνινα πήρε όμως τον πρώτο πόντο στην περίοδο και στη συνέχεια έκανε το 12-7 με χτύπημα στο κεφάλι. Ο χρόνος ήταν εις βάρος της Τζέλη που τελικά ηττήθηκε με 15-7 και ολοκλήρωσε έτσι τον παρθενικό της αγώνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση η νεαρή Τρικαλινή αθλήτρια έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης