"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

΄Αλλα αντ’ άλλων μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα με δημοσίευμα της η εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» έκανε λόγο για απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ που διπλασιάζει την αντιμισθία του προέδρου, ενώ προβλέπει 10.000 ευρώ και για αντιμισθίες του Δ.Σ.
Και ακολούθησε το άλλα αντ’ άλλων μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΤ . Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε ότι τάσσεται κατά του διπλασιασμού της αντιμισθίας του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ . Πριν από λίγο ο Τάκης Παζαϊτης με δήλωση του αναφέρει ότι τι “το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έλαβε καμία απόφαση για διπλασιασμό της αντιμισθίας του προέδρου και για παροχή αντιμισθίας στα μέλη του”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Tην αντίθεσή του εκφράζει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στον διπλασιασμό της αντιμισθίας του προέδρου της ΔΕΥΑΤ. Από το γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής τονίζεται ότι “σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ερευνα» στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και τίτλο «Διπλασιασμός για την αντιμισθία του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ», ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τονίζει ότι είναι αντίθετος σε κάθε διπλασιασμό της αντιμισθίας του προέδρου και για παροχή αντιμισθίας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης.
Επιπροσθέτως, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που βιώνουν οι συμπολίτες, ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει προς όλους, ότι ο Δήμος Τρικκαίων κινείται στην κατεύθυνση της πλήρους κατάργησης όλων των αντιμισθιών, όπως εξάλλου συμβαίνει σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου”.

Ανακοίνωση απο τον Τάκη Παζαϊτη 

«Σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ερευνα» στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και τίτλο.
«Διπλασιασμός για την αντιμισθία του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ», εκ μέρους του ΔΣ της ΔΕΥΑΤ ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης κ. Τάκης Παζαΐτης δήλωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έλαβε καμία απόφαση για διπλασιασμό της αντιμισθίας του προέδρου και για παροχή αντιμισθίας στα μέλη του.
Το μοναδικό που συνέβη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, ήταν να εναρμονιστούν οι κωδικοί για τις αντιμισθίες, με βάση τα όσα ορίζει ο νέος νόμος 4483/29-7-2017.
Δεν ελήφθη καμία απόφαση για αύξηση ή παροχή αντιμισθιών και ούτε αυτό πρόκειται να συμβεί, όπως, εξάλλου, τόνισε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων με δήλωσή του.
Η ΔΕΥΑΤ πάντα βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών, έχοντας ήδη προβεί σε κοινωνική πολιτική, με τις συνεχείς μειώσεις τιμολογίων για ομάδες πληθυσμού που βιώνουν συνέπειες της κρίσης. Παράλληλα, η επιχείρηση βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» για την πλήρη παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλους τους κατοίκους, όλων των χωριών και οικισμών του Δήμου Τρικκαίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης