"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Πάντα στην καρδιά μας και στην μνήμη μας!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα ξαφνικά ήχησε το τηλέφωνο στην τσέπη μου μ έναν ήχο αλλιώτικο, μουντό,λες και προμηνούσε την θλιβερή είδηση! Το τηλεφώνημα δεν θά ναι καλό είπα μέσα μου.

Κι επιβεβαιώθηκε ! Ο Δικός μας άνθρωπος Ο κ. Παναγιώτης ( ο εκ δεξιών, κρατά το μαντήλι στον πατέρα μου) έφυγε για το δικό του αιώνιο ταξίδι, αυτή τη φορά στη γειτονιά των αγγέλων!!!

Ένας άνθρωπος απλός πάντα χαμογελαστός ήρεμος που το έργο του στην τοπική μας κοινωνία, μεγάλο. Υπήρξε από τους πρωτεργάτες των μεταφορών στο χωριό μας πρώτιστα, αλλά και στ άλλα γειτονικά χωριά.

Τον θυμάμαι με το πρώτο του μπλε φόλκσβάγγεν κλούβα,μαζί με τον αδερφό του Νίκο ξεκίνησαν τις πρώτες μεταφορές αγαθών για την τροφοδότηση των μαγαζιών, του χωριού μας, των γεωργών και κτηνοτρόφων.

Αργότερα το πρώτο Δ.Χ φορτηγό έφτασε στην πλατεία. Ηταν το πρόσωπο του κ. Παναγιώτη που αντικρύζαμε κάθε φορά με το χαμόγελό του να κατεβάζει τις προμήθειες κι όλα τα καλούδια. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς από τρόφιμα, εδώδιμα αποικιακά, ενέργεια ( φιάλες υγραερίου) ποτά, και αεριούχα λεμονάδες, πορτοκαλαδες “Κλιάφα” όλα έφθαναν στην ώρα τους!!!

Μέχρι και οδική βοήθεια θυμάμαι τρακαρισμένο αυτοκίνητο στην καρότσα του Δ.Χ φορτηγού για μεταφορά σε συνεργείο. Οι τοπικές κι αθλητικές εφημερίδες κι οποιαδήποτε επιθυμία, παραγγελία κατοίκου την διεκπεραίωνε ο κ. Παναγιώτης!!! Οικοδομικά υλικά, οδοποιοίας,ζωοτροφές κι άλλα.

Είναι ακόμα το σημείο αναφοράς της οικονομικής ζωής του τόπου μας καθώς συνεχίζεται αυτή η προσφορά του απο τους συνεχιστές του τα άξια παιδιά του με πρώτο τον Δημήτρη που πάντα ήταν το δεξί του χέρι στην καθημερινή μεταφορά αγαθών.

Θέλω να εκφράσω με το κείμενό μου αυτό τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τα παιδιά του τον φίλο και συμμαθητή μου Δημήτρη Κατσαρό , Χρήστο Κατσαρό , Γιώργο Κατσαρό   και την σύζυγό του Αθανασία! 

Λάμπρος Γάλλος 

Μαυρέλι Τρικάλων 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης