"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πάρτε θέση – ΤΩΡΑ – για τις απλήρωτες καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

00000000000000000000000000000

Από τον περασμένο Αύγουστο και φθάσαμε στην Πρωτοχρονιά παραμένουν απλήρωτες οι εργαζόμενες – καθαρίστριες ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει την καθαριότητα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων , από την πλευρά του ο εργολάβος επικαλείται οικονομικό αδιέξοδο λόγω οφειλών από πλευράς υπουργείου ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζει ότι προσπαθεί να βρει το κονδύλι της οφειλής.

Δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των εργαζόμενων που διεκδικούν το αυτονόητο το δικαίωμα της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων μηνών που δικαιούνται και που πρέπει να τους καταβληθούν.

Αυτό λοιπόν είναι το πρότυπο «ανάπτυξης» για την Κυβέρνηση , ενώ οι καθαρίστριες παραμένουν ανήσυχες και προβληματισμένες, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουν αντίστοιχο πρόβλημα και καθυστερήσεις στις πληρωμές τους.

Από την πλευρά της εταιρείας υποστηρίζουν ότι έχουν να λάβουν χρήματα από τον Μάρτιο εκ μέρους του υπουργείου ενώ μόλις πριν μερικές μέρες η εταιρεία κατέβαλλε στις εργαζόμενες το δώρο των Χριστουγέννων.

Αυτή είναι η κατάσταση και επί τέλους η διοίκηση του νοσοκομείου θα πρέπει να πάρει θέση στο ζήτημα που για πολλοστή φορά προέκυψε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης