"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Πάρτε το χαμπάρι είμαστε Μόνοι μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το δάσος της Κινέττας εξαφανίστηκε. Άνοιξε ο δρόμος για τα ιδιωτικά ορυχεία βωξίτη. Στάχτη το Μάτι. Μύρισε καμένη σάρκα. Μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας δεκάδες απανθρακωμένα πτώματα γονιών και παιδιών.

Η Μάνδρα πνίγηκε. Κανένα κονδύλι μέχρι σήμερα για αντιπλημμυρική, αντιπυρική, αντισεισμική προστασία. Αντιθέτως, έδωσε η περιφερειάρχης κλόουν 150 εκατομμύρια ευρώ από τα κονδύλια της Περιφέρειας, για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ιδρύματος Νιάρχου.

Καμία υποδομή, κανένα σχέδιο ουσιαστικής προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Όχι, ρε αλήτες. Δεν είναι φυσικές καταστροφές. Ούτε πρόκειται για «ακραία καιρικά φαινόμενα». Σε «ασύμμετρη απειλή» αναφέρθηκε ο δουλικός Χατζηαβάτης. Απειλή ταξική είστε εσείς. Ακραίοι κι ανάλγητοι είστε εσείς. Ακραία κι «αφύσικη» είναι η απάθεια των θυσιαζόμενων, των θυμάτων στο κέρδος και στην εγκληματική αδιαφορία σας. Μαζική δολοφονία εκ προμελέτης διαπράττετε, άθλια δουλικά της αστικής τάξης. Λίγη «εκπαίδευση» ακόμη και θα χωνόμαστε αυτόβουλα σε στάδια, όπου θα μας αποκεφαλίζετε με την ησυχία σας.

Αν δεν προλάβουμε εμείς…

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης