"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Πέθανε ο πρώην Aντιδήμαρχος Πύλης Ηλίας Λαμπρογιώργος.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πύλης η είδηση του θανάτου του Ηλία Λαμπρογιώργου. Ο Ηλίας Λαμπρογιώργος έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών διετέλεσε στο παρελθόν Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης, καθώς και Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Πύλης και ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Παναγιώτα και τα 8 του παιδιά, συγγενείς και φίλους. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο Πετροχώρι.

KΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

Ο Ηλίας Λαμπρογεώργος δεν είναι πια κοντά μας.Η πολύχρονη προσφορά του στα κοινά, τόσο στην Κοινότητα Πετροχωρίου όσο και στον Δήμο Πύλης, σαν Κοινοτικός Σύμβουλος, σαν Δημοτικός Σύμβουλος.Το καθημερινό, ακούραστο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για την επίλυση των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων του τόπου και των κατοίκων μας.
Η εκτίμηση, η αποδοχή και ο σεβασμός, με τον οποίο αντιμετώπιζαν οι δημότες, οι κάτοικοι του Δήμου μας,
Η γενικότερη προσφορά του στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία σαν ενεργός και δραστήριος πολίτης και σαν συνετός, πολύτεκνος, οικογενειάρχης, ήταν τα χαρακτηριστικά του.Ήταν ο Ηλίας Λαμπρογεώργος.Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.Σκύβουμε ευλαβικά στην μνήμη του.Καλό ταξίδι Ηλία.Για μας δεν θα φύγεις ποτέ.

ΝΟΔΕ Τρικάλων: Καλό ταξίδι ΠΡΟΕΔΡΕ Ηλία Λαμπρογιώργο

Ένας άριστος οικογενειάρχης, αυτοδιοικητικός με ήθος και αγωνιστής της παράταξης, που υπηρέτησε την ΝΔ για πολλά χρόνια και μάλιστα από την θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Πύλης.Γνωρίζουν όλοι τους αγώνες του για την επικράτηση των ιδεών του κόμματος και είναι σίγουρο ότι θα μαs λείψει στην ΝΔ.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του, στα 8 παιδιά του και στα εγγόνια του.
Φίλε Ηλία.Στην τελευταία σου κατοικία θα είμαστε όλοι εκεί.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
ΝΟΔΕ ΝΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης