"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Πέφτουν όλοι από τα σύννεφα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξαφνικά το πολιτικό σύστημα ανακάλυψε εκ νέου τη διαφθορά στη χώρα, στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και τις μίζες, που φαίνεται ότι εισέπραξε ο κ. Καρατζαφέρης, από την αγορά των Super Puma. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε χθες στο κανάλι του (που του δόθηκε πανελλαδική εμβέλεια, δώρο;) ότι πρόκειται για «έωλα και ετερόκλητα πράγματα που τα έχουν μπλέξει, θα δώσω τη μεγάλη μάχη για την αξιοπρέπειά μου. Η βρωμιά περί μίζας θα εκπέσει». Κατηγόρησε τη Ν.Δ. για στήσιμο παιχνιδιού, εις βάρος του με σκοπό την αρπαγή των ψήφων του κόμματός του,  ώστε να καλύψουν την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εντυπωσιακό όμως παραμένει το γεγονός ότι όταν βγαίνουν στην επιφάνεια «ονόματα» (θυμάστε που κραύγαζαν στη Βουλή οι κυβερνητικοί βουλευτές πείτε ονόματα) άλλα «ονόματα» ακολουθούν και αρχίζουν να σφυρίζουν κλέφτικα και να αναμασούν τα γνωστά «δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα» και ξάφνου να ανοίγουν βάραθρα ανάμεσα σε φίλους εκλεκτούς και κουμπάρους αγαπητούς!

«Έκλαιγες όταν μίλαγες για τον Καρατζαφέρη, Άδωνη, και τώρα του γυρνάς την πλάτη;» ρώτησε τον Άδωνη, ο Γ. Παπαδάκης στον ΑΝΤ1. «Κανένας δεν ήξερε, ούτε θα μπορούσε να ξέρει» για τα εξοπλιστικά δικαιολογήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, που προτιμά τον τίτλο του διπλά κορόιδου που επάξια κατέκτησε από χθες και του μ @ λ @ κ από τον Ν. Φίλη, παρά βέβαια να εμπλακεί περισσότερο, στην βρώμικη ιστορία της μίζας των εξοπλιστικών του αγαπητού πολιτικού πατέρα και μέντορά του, κ. Γ. Καρατζαφέρη.

Ο Θ. Πλεύρης, το έτερον αγαπητό παιδί του προέδρου του ΛΑΟΣ στο ΣΚΑΙ, αποποιείται τις ευθύνες φέρνοντας αιτιάσεις, είτε ως προς το νεαρόν της ηλικίας που πολιτεύτηκε, είτε ως προς τις «αρχές και αξίες του ΛΑΟΣ» για να καταλήξει αμέσως μετά ότι «χρησιμοποιήθηκα από τον Καρατζαφέρη, δεν γνώριζα»!

Δεν γνώριζε, αλλά τις 23 ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά ήξερε να τις καταθέτει. Πολλά βέβαια ερωτηματικά γεννιούνται από την αρχική βεβαιότητα της τοποθέτησης του, «όλες οι ερωτήσεις που καταθέσαμε ήταν σωστές», μέχρι το κλάμα για τη ρετσινιά ότι τα άρπαξε, που θα τον ακολουθεί εξαιτίας του προέδρου του ΛΑΟΣ! Καλούμαστε δηλαδή να πιστέψουμε ότι στον νεαρό τότε βουλευτή κανείς δεν είπε ποτέ, να προσέχει που βάζει την υπογραφή του…

“Τα κανονικά ιδεολογικά τους μετερίζια” τα θυμάται σήμερα, ο κ. Βορίδης;

 
Εκτεθειμένος απόλυτα και ο υπουργός υγείας κ. Βορίδης, που ας μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον Άδωνη είχαν εισηγηθεί την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη με αφορμή τις διαδικασίες διεύρυνσης της Ν.Δ. Ο πιο διπλωμάτης της παρέας από το ΛΑΟΣ εκπορευόμενων βουλευτών, κουμπάρος του κ. Καρατζαφέρη, φροντίζει να μην εκτίθεται δημόσια ειδικά τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Βορίδης πριν δύο μήνες στις 13 Αυγούστου δήλωνε δημόσια ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, από τη συζήτηση της διεύρυνσης, μιας και με την κατάρρευση των μνημονιακών – αντιμνημονιακών διαχωρισμών της δεξιάς παράταξης, ξαναέβρισκαν «τα κανονικά ιδεολογικά τους μετερίζια»!
Κατερίνα Μπρέγιαννη
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης