"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Παγκόσμια διάκριση για  το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa του Kαλαμπακιώτη Κώστα Παπανικολάου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Παγκόσμια διάκριση απέσπασε  το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa στην Κέρκυρα, ιδιοκτησίας του γνωστού Καλαμπακιώτη, Κωνσταντίνου Παπανικολάου, στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων «World Luxury Hotel Awards».

Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων  διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου, στο St Moritz της Ελβετίας.

Η σημαντική αυτή διάκριση που έχει λάβει το ξενοδοχείο Delfino Blu Boutique Hotel & Spa έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθμες βραβεύσεις τα τελευταία χρόνια (Best Romance Hotel in Europe’’ TripAdvisor Travelers Choice Awards 2009,  Best beach hotels in the Mediterranean’’ the Telegraph “2016), αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα κορυφαία μικρα Boutique ξενοδοχεια  της Ελλάδας.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι αναγνωρισμένος παγκόσμιος οργανισμός και τα βραβεία, που απονέμει, αποτελούν ένα από τα κορυφαία γεγονότα στη βιομηχανία της παγκόσμιας φιλοξενίας, το οποίο παρακολουθούν εκπρόσωποι πολυάριθμων ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο.

Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και την αριστεία των ξενοδοχειακών υπηρεσιών που προσφέρονται στη βιομηχανία. Οι νικητές αξιολογούνται βάσει της συνολικής αριστείας στις υπηρεσίες τους και στην αποτελεσματική διαχείριση. Οι ψήφοι προέρχονται από διεθνείς τουρ οπερέιτορ, τουριστικούς πράκτορες και επισκέπτες ξενοδοχείων. Φέτος, περισσότερα από 2.000 ξενοδοχεία, καταλύματα, resort και ιδιωτικά νησιά, από 145 χώρες, είχαν υποβάλει υποψηφιότητα. Στόχος των βραβείων είναι να ενθαρρύνουν και να αναδεικνύουν ανεπτυγμένα στάνταρ υπηρεσιών στη βιομηχανία της πολυτελούς φιλοξενίας.

 Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση στα “ World Luxury Hotel Awards ” κατατάσσει το Delfino Blu Boutique  hotel & Spa και επίσημα ανάμεσα στα καλύτερα μικρά ξενοδοχεία  της Ελλάδας.

Πρόκειται για μια διάκριση που μας τιμά αφού αναγνωρίζει και επιβραβεύει την απόλυτη  εμπειρία διαμονής που προσφέρουμε και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του  Delfino Blu Boutique Hotel & Spa.

Μας κάνει όλους  για μία ακόμα φορά υπερήφανους και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να θέτουμε νέους στόχους στο να παρέχουμε μια συνολική και αξεπέραστη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες μας.»

Η επιτυχημένη και ανοδική πορεία του προάγει το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, επαληθεύοντας το τολμηρό επενδυτικό εγχείρημα και το όραμα του ιδιοκτήτη του για τη δημιουργία ενός τουριστικού καταλύματος υψηλών αξιώσεων.

 

 

Το Delfino Blu είναι ένα μικρό οικογενειακό πολυτελές ξενοδοχείο που θα σας μαγέψει με την ομορφιά της απλότητας του. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού.

Έχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και την αισθητική, και συνδυάζει την Κερκυραϊκή παράδοση με την σύγχρονη πραγματικότητα. Είναι ένας χώρος που προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας μακριά από τους ρυθμούς της κοσμοπολίτικης Κέρκυρας αλλά και πολύ κοντά στην έντονη νυχτερινή ζωή του Σιδαρίου.
Αποτελείται από 12 Διαμερίσματα και 3 Σουίτες (η μία από τις τρεις είναι για τη Γαμήλια Νύχτα). Διαθέτει 2 πισίνες (η μία παιδική), 1 εστιατόριο, ένα Pool Bar και Beach Bar – Restaurant και Παροχές Spa & Wellness.

Στο “a la Carte” εστιατόριο ΚΟΧΥΛΙ, μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών σε μία ανοιχτή βεράντα με θέα το ηλιοβασίλεμα και τα Διαπόντια νησιά.

Ενώ βρίσκεστε στο “Mango” beach bar, μπορείτε να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά, να απολαύσετε με ‘Latin’ μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς και να επιλέξετε ελληνικές νοστιμιές.

Στο pool bar, δίπλα στην πισίνα και κάτω από βραχώδεις καταρράκτες, μπορείτε να γευτείτε δροσιστικά ποτά, κοκτέιλ και σαμπάνιες και ελαφριά σνακ καθώς χαλαρώνετε με την μουσική.

Το χωριό Άγιος Στέφανος βρίσκεται βορειοδυτικά της Πόλης της Κέρκυρας, χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ομώνυμου ακρωτηρίου και στέκει αντίκρυ από τα διαπόντια Νησιά (Οθωνοί, Ερείκουσα και Μαθράκι).
Η παραλία του Αγίου Στεφάνου με την χρυσή Άμμο και τα τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά, είναι μεγάλη και ρηχή, θεωρείται πολύ ασφαλής και προσφέρεται περισσότερο για οικογένειες και παιδιά!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης