"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παγκόσμια επιτυχία για την Τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου παρουσία της θρυλικής Μονσερρά Καμπαγιέ

lafarm

Σχετικά άρθρα

nina A

 

Η πανέμορφη  Τρικαλινή σοπράνο με τη μαγευτική φωνή έχει όλα αυτά που απαιτούνται για να ξεχωρίσει κανείς στην όπερα: φωνή διαμάντι, άριστη τεχνική, λαμπερή προσωπικότητα.

Η Νίνα Κουφοχρήστου κατέκτησε την 3η θέση στον διεθνή διαγωνισμό όπερας που έγινε στη Σαραγόσα της Ισπανίας.

Ηταν ο 8ος διεθνης διαγωνισμός όπερας Μονσερρά Καμπαγιέ, με παρουσία της ίδιας της θρυλικής σοπράνο, που δήλωσε εντυπωσιασμένη από το υψηλό επίπεδο των φιναλίστ

 

NINA 2

Η Τρικαλινή  υψίφωνος  ερμήνευσε την εκτεταμένη και δύσκολη άρια-σκηνή της Τσερμπινέττα από την ‘Αριάδνη στη Νάξο’ του Ρίχαρντ Στράους… Άψογη η ιντονασιόν, άψογος ο έλεγχος της αναπνοής και τα mezza voce, οι ψηλές και η κολορατούρα της Τρικαλινής σοπράνο.

Η αφοσίωσή της σε αυτό που κάνει είναι εξαιρετική και η καριέρα της είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης της αγάπης για την όπερα και του υψηλού επαγγελματισμού που τη διακρίνει.

Εμείς ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα στην κοντά μας και γιατί όχι να την απολαύσουμε σε εκδήλωση που οποσδήποτε πρέπει να διοργανώσει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων .

Νίνα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 

Κριτική Ισπανικού τύπου :

 

“Η Ελληνίδα Νίνα Κουφοχρήστου παρουσίασε μία Zerbinetta που θα μπορούσε να σταθεί σε κάθε θέατρο” Αγγελιοφόρος του Αραγκόν

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης