"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Παγκόσμιος θαυμασμός για την Σακελλαροπούλου και τον σύντροφο της

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην εξόδιο ακολουθία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Westminster και στη δεξίωση που παρατέθηκε, αμέσως μετά, συνοδευόμενη από τον σύντροφο της, Παύλο Κοτσώνη.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με το καλαίσθητο σύνολο που αναδεικνύει την αριστοκρατικότητα της και το ανάλογο καπέλο, τράβηξε όλα τα βλέμματα. Για να μην αδικώ και τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος παρουσιάστηκε με εμφάνιση απόλυτα ταιριαστή στο περιβάλλον, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν των δεξιώσεων, επρόκειτο για κηδεία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που όμως δεν διασταυρώνονται, ένας από τους υπεύθυνους της τελετής, αναρωτήθηκε μήπως το ζεύγος επρόκειτο να μοιράσει και τα κόλλυβα.

Το ανάλαφρο βάδισμα της προέδρου και το αετίσιο βλέμμα του συντρόφου έκαναν τους παρευρισκόμενους να αναρωτιούνται από ποια βασιλική αυλή προέρχεται το συγκεκριμένο ζεύγος.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η διαμονή του προεδρικού ζεύγους στο προεδρικό μέγαρο και η χλιδάτη ζωή δημοσία δαπάνη, έπαιξε ρόλο σε αυτή την μετατροπή μίας αγωνίστριας του ΚΚΕ εσωτερικού σε μετενσάρκωση της βασίλισσας Φρειδερίκης. Όσο για τον Παύλο, συναγωνίζεται σε κύρος τον συνονόματο του, σύζυγό της αείμνηστης.

Κύριος Μάξιμος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. δεν μπορείς να πεις! οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι καλύτερότερες! Οι πιο πετυχημένες! Σίγουρα μας έχει αποδείξει, και από το κυβερνητικό του παρελθόν, (ονόματα δε λέμε), ότι τίποτα “ακατάλληλο” δεν πάει χαμένο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης