"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ «Βοσκοπούλα» με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Μπαταγιάννης από την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι εκτός απροόπτου το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Ήδη οι συζητήσεις με τον  Χρήστο Γιαλιά έχουν προχωρήσει και βρίσκονται στο τελικό στάδιο . 

Μάλιστα σήμερα όπως αναφέρουν τα αθλητικά site  ο Δημήτρης Μπαταγιάννης είναι αυτός που πλήρωσε το ποσό  που απαιτούνταν για το παράβολο σχετικά με  την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν. 

Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης είναι ένας τρομερά cool τύπος, καθόλου ψωνισμένος και με μεγάλη καρδιά, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται όσοι τον γνωρίζουν λίγο καλύτερα.

Συνεχίζει την παράδοση  της οικογένειας Μπαταγιάννη που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και σήμερα στέλνει τυροκομικά προϊόντα   σε όλον τον κόσμο … με την εταιρία να παρουσιάζει διαρκή επέκταση της δραστηριότητάς της .

B O Σ Κ Ο Π Ο Υ Λ Α 

Το 1956 ιδρύθηκε η εταιρεία με την επωνυμία  αφοί   Μπαταγιάννη  Ο.Ε.  έπειτα το 1988  πέρασε στα χέρια  της  δεύτερης  γενιάς της οικογένειας  ..

 Η εταιρεία  συνεχίζει την πορεία της διαθέτοντας μεγάλη γκάμα  τυροκομικών  προϊόντων  απο επιλεγμένους  και αξιόπιστους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της & επίσης   πρόσθεσε στον κατάλογο  έπειτα από ζήτηση των πελατών  και τυριά  εισαγωγής  για  την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Η εταιρεία τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μεταφερθεί στην οδό Πειραιώς  με υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις  .

Ο στόχος  λοιπόν είναι  να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι & σεβασμό στην   παράδοση, την   πώληση στο χονδρικό   εμπόριο για  την   άριστη εξυπηρέτηση των πελατών   προσφέροντας τους ποιοτικά προϊόντα ώστε να κερδίζουν  πάντα την εμπιστοσύνη τους και να  βελτιώνουμε την ανταγωνιστική θέση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης