"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ : Ο ΑΟΤ είναι πάνω απ΄ όλους και ουδείς όσα χρήματα και αν βάλει δικαιούται να καπηλευτεί την ιστορία του.

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α,Ο,ΤΡΙΚΑΛΑ

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας την οποία υπηρετήσαμε με συνέπεια πολλά χρόνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για παλαιμαχοι αο τρικαλα
Ιστορικά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα συναίνεσαν στο να αναλάβουν κατά καιρούς την ομάδα διάφοροι επενδυτές (Ζαχόπουλος, Κουτσούρης και άλλοι) μόνο και μόνο για να υπάρχει συνέχεια στην αγαπημένη ομάδα μας όταν οδηγούνταν σε αδιέξοδο.
Όταν ήρθε στα Τρίκαλα ο κ. Γιαλιάς με την προτροπή του φίλου μας και τότε προπονητή Γιώργου Βαζάκα τον στηρίξαμε δημόσια με ανακοίνωση.


Στην συνέχεια βέβαια μας ξέχασε. Οι παλαίμαχοι που θα μπορούσαν να καταλάβουν θέσεις κλειδιά στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ αγνοήθηκαν, και ουδέποτε ζητήθηκε η γνώμη τους ή η προσφορά τους.

Επίσης, αν και κλήθηκε ο μεγαλομέτοχος να τιμηθεί από εμάς στην πρόσφατη εκδήλωση μας, δεν μπήκε στον κόπο ούτε να έρθει, ούτε για το τυπικό μέρος της υπόθεσης να μας στείλει μία επιστολή.

Αποτέλεσμα εικόνας για παλαιμαχοι αο τρικαλα
Όσον αφορά την πορεία της ομάδας μας, την συνολική ευθύνη φέρει ο κ. Γιαλιάς. Δεν μπορεί να φέρνει παίκτες μόνος του χωρίς την συγκατάθεση ενός σοβαρού προπονητή και να κάνει αλλαγές από την κερκίδα!


Κύριε Γιαλιά μπορεί να είσαι χρυσός άνθρωπος και να έχεις λεφτά αλλά με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να φτιάξεις ποτέ ομάδα.


Οι φίλαθλοι των Τρικάλων μπορεί να είναι απαιτητικοί αλλά είναι οι καλύτεροι σε όλη την Ελλάδα και δεν μπορεί κανείς να τους ξεγελάσει.

Ούτε μπορεί να τους υποτιμά κανείς κουβαλώντας μία στρατιά από μπράβους στα εντός έδρας παιχνίδια λες και κινδυνεύει από κανέναν.


Για τον κόσμο αυτό και για την ιστορία που χτίσαμε εμείς γι’ αυτούς τους φιλάθλους ήρθες στα Τρίκαλα, διαφορετικά θα καθόσουν στην Μάντρα και την Ελευσίνα των 50 εισιτηρίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για παλαιμαχοι αο τρικαλα
Η ιστορία έχει δείξει ότι εμείς οι παλαίμαχοι έχουμε μόνο φίλους σε όλη την Ελλάδα, αντίπαλοι με όλους ήμασταν μόνο μέσα στο γήπεδο. Για τον λόγο αυτό ζητάμε συγγνώμη από τον κ. Κουρμπανά και όλη την ομάδα της Καλλιθέας για τις απαράδεκτες συμπεριφορές μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα.


Κύριε Γιαλιά, ο ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς εσένα. Είναι ιδέα, σύμβολο, τρόπος ζωής για όλους τους Τρικαλινούς σε κάθε μέρος της Ελλάδος. Θέλει στο τιμόνι του ανθρώπους που να σέβονται τους δύο κύκλους (πιθανότατα να μην ξέρετε καν τι συμβολίζουν) και οι Τρικαλινοί να είστε σίγουροι ότι ξέρουν να σέβονται αυτούς που υπηρετούν και προσφέρουν στην ομάδα.
Για τον λόγο αυτό δεν μπορείς κάθε τόσο να μας απειλείς ότι θα φύγεις. Τουλάχιστον φρόντισε φεύγοντας να παραδώσεις την ομάδα καθαρή όπως την παρέλαβες.


Ο ΑΟΤ είναι πάνω απ΄ όλους και ουδείς όσα χρήματα και αν βάλει δικαιούται να καπηλευτεί την ιστορία του.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης