"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

ΠΑΜΕ Τρικάλων: «Κάτω τα ξερά σας από την απεργία»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ  καλεί σήμερα  Τρίτη 9 Γενάρη , στις 6.μ.μ.,  στην πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, σε αγωνιστική  κινητοποίηση ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο-φωτιά  που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το κλείσιμο της 3ης «αξιολόγησης».

  Στα «προαπαιτούμενα» της 3ης αξιολόγησης , περιέχονται ασφυκτικά μέτρα “δημοσιονομικής προσαρμογής”, αλλά και καταστολής των εργατικών – λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

           Καλούμε  τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία, συλλόγους του μαζικού-λαϊκού κινήματος  να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Να ενισχύσουν τον αγώνα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς.

Να ενισχύσουν τις μαζικές διαδικασίες, τις Γενικές τους Συνελεύσεις, τις συσκέψεις, τις συγκεντρώσεις. 

Μετά την απόρριψη της πρότασής του για 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ήδη    Ομοσπονδίες και τα Σωματεία που ανήκουν σ’ αυτές  έχουν πάρει απόφαση για 24 ωρη απεργία την Παρασκευή, 12 Γενάρη την ημέρα συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής  του πολυνομοσχεδίου.

Καλούμε  όλα τα εργατικά σωματεία, συλλόγους  στο δημόσιο τομέα του νομού μας,  σε απεργιακή  συγκέντρωση τη μέρα συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής  του πολυνομοσχεδίου, να κάνουν δική τους υπόθεση την οργάνωση της αγωνιστικής απάντησης και να ενισχύσουν με την οργάνωση του αγώνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης