"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Παναγιώτα Δριτσέλη – “Δέσμευση για άμεση λύση στα προβλήματα του προγράμματος δάσωσης αγροτικών γαιών”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύσκεψη εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Σταύρο Αραχωβίτη και τον διευθυντή του Γραφείου του κύριο Ευάγγελο Γατσέλη είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, με αντικείμενο την οριστική επίλυση των εκκρεμοτήτων που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των πληρωμών των δικαιούχων του προγράμματος δάσωσης αγροτικών γαιών.

Όπως υπογράμμισε η βουλευτής, οι ανελαστικές αιρεσιμότητες του προγράμματος εμποδίζουν την εκταμίευση των προβλεπόμενων επιδοτήσεων για όσους εντάχθηκαν σε αυτό, ενώ η γραφειοκρατία του έχει οδηγήσει σε ακούσια σφάλματα εκ μέρους και των υπηρεσιών και των δικαιούχων, με αποτέλεσμα να εμποδίζονται οι καταβολές των χρημάτων.

Ο Υπουργός σημείωσε ότι το θέμα είναι γνωστό στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αναζητείται οριστική λύση, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των αγροτών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Στόχος, όπως τονίστηκε είναι η τελική παρέμβαση να σχηματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο και να εξοφληθούν τα οφειλόμενα. Στην κατεύθυνση αυτή επαναβεβαιώθηκε η πολιτική βούληση για λύση του προβλήματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η σωστή εκτέλεση των όρων του προγράμματος και παράλληλα να μην καθίστανται οι αγρότες όμηροι της γραφειοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης