"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Παναγιώτα Δριτσέλη: Δεν έχουν το Θεό τους πια…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν έχουν το Θεό τους πια…

Πιστός στη συνήθη τακτική της ΝΔ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εκτός του ότι επί της ουσίας δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο για τη λειτουργία του φράγματος Μεσοχώρας, βαφτίζει «ξεμπλοκάρισμα» τη θετική γνωμοδότηση ενός κυβερνητικού οργάνου που ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβαιώνει ότι, το έργο ως Υδροηλεκτρικό, δηλαδή όπως το περιόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι συμβατό με τον χωροταξικό σχεδιασμό που εκπόνησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με λίγα λόγια, βέβαια, διαβάζοντας κανείς προσεκτικά πίσω από τους ευφάνταστους τίτλους, διαπιστώνει πως αν η συμβατότητα ελέγχθηκε με το υφιστάμενο χωροταξικό , που δεν έχει εκτροπή, και με το έργο ως υδροηλεκτρικό, δηλαδή χωρίς εκτροπή, τότε το μεγαλόπνοο σχέδιο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες.

Καλωσορίζουμε, βεβαίως, τον κ. Σκρέκα και συνολικά τη ΝΔ στην πραγματικότητα για ακόμη μια φορά, όπως την καλωσορίσαμε και με τις πατέντες των εμβολίων και την «προδοτική» Συμφωνία των Πρεσπών.

Προφανώς, η αριστεία τους εξαντλείται στην αντιγραφή.Τελικά, δεν έχουν το Θεό τους. Δεν φτάνει που μας θεωρούν ανόητους, το φωνάζουν κιόλας.

  • H Παναγιώτα Δριτσέλη είναι πρώην βουλευτής του Σύριζα

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η απουσία επικαιροποίησης της μελέτης, επι ΣΥΡΙΖΑ, από λάθος ή σκόπιμα, όδηγησε στην ακύρωση της υπουργικής απόφασης απο το ΣτΕ…

  2. το παιδί μίλησε!!! και τι ξέθαψε!!τι συμφωνίες των Πρεσπών τι πατέντες κ.ο.κ Άσε μας κυρία μου που θυμήθηκες να μιλήσεις. Τόσα χρόνια που βο(υ)λεύτηκες δεν ακούσαμε τη φωνή σου. Τώρα σε μαζέψανε τα ζόρια!

  3. Φίλε ούτε τώρα μίλησε το παιδί.
    Γνωστό ιστορικά στέλεχος της Αριστεράς, Σίμος.
    Αυτοί νομίζουν ότι υπάρχουν ακόμη οι πιθανότητες για θαύματα με χίλιες άντε δύο χιλιάδες ψήφους να εκλεγείς και πάλι βουλετής.

  4. φύκια για μεταξωτές κορδέλες μας πουλάει αυτή. Ήρθε από το πουθενά, χωρίς καν μια πολιτική κουλτούρα, το απέδειξε όλο το διάστημα που ήταν βουλευτής. Καμία πρόταση, καμία εμφάνιση, σοβαρή σε πάνελ, παρά μόνο μόνη της σε μονολόγους. Και τώρα εκ του ασφαλούς, κάνει κριτική, για θέματα που θα έπρεπε να τα είχε λύσει το κόμμα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης