"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Παναγιώτα Δριτσέλη : Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης έχει τελειώσει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κατάρρευση της κυβέρνησης και σε διαχειριστικό και σε ηθικό επίπεδο έχει ήδη συντελεστεί. Ο πρωθυπουργός και το σύστημα διακυβέρνησης του έχουν αποδομηθεί πλήρως στην συνείδηση των πολιτών, με το σκάνδαλο των υποκλοπών να αποτελεί την χαριστική βολή από μια διακυβέρνηση που έχει ήδη τελειώσει.

?Αυτή η κυβέρνηση των λίγων, των οικονομικών συμφερόντων, των κοινωνικών αδικιών, της ακρίβειας και πλέον και των υποκλοπών πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Κάθε μέρα που μένουν γαντζωμένοι στην εξουσία, η κοινωνία, η οικονομία, η δημοκρατία απειλούνται όλο και περισσότερο.

Η ήττα τους στις εκλογές είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι με την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ασπίδα ενάντια στην φτώχεια, η πάλη για την ανόρθωση της οικονομίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ναι παιδιά, βουρ στο δοχείο με το μέλι! Να γαντζωθεί και κανένας άλλος στην εξουσία, να λύσουμε κι εμείς τα προβλήματά μας! Τόσο καιρό έξω από την εξουσία, που τη δοκιμάσαμε και μας άρεσε και περάσαμε κι ωραία, βάζουμε και γαρνιτούρα τα προβλήματα των πολιτών και το δέσαμε το γλυκό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης