"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Παναγιώτα Δριτσέλη: “Τις πιο όμορφες θάλασσες δεν τις αρμενίσαμε ακόμα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 οι πολίτες επέλεξαν να γυρίσουν σελίδα στις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόμενος με ορμή ήδη από το 2012 κατάφερε να δημιουργήσει τις συνθήκες ανατροπής των παλιών κομμάτων εξουσίας και να ηγηθεί για πρώτη φορά της προσπάθειας της χώρας για έξοδο από την κρίση και τη λιτότητα. Δύο χρόνια μετά από αυτό το σημαντικό ορόσημο και παρά τη λυσσαλέα επίθεση που δέχεται καθημερινά, η αριστερά συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας. Δόθηκαν μάχες, άλλες κερδήθηκαν, άλλες χάθηκαν αλλά ακόμα δεν ήρθε η ώρα του απολογισμού. Από εκείνη τη μεγάλη νίκη του Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ νίκησε ξανά άλλες δύο φορές και σήμερα με ισχυρή λαϊκή εντολή συνεχίζει την προσπάθεια τετραετίας για την έξοδο από τα μνημόνια. Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις ζήσαμε ακόμα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ χωρίς να έχεις κολλήσει ούτε ένα ένσημο ως αδιόριστη καθηγήτρια (έτσι αυτοπροσδιοριζόσουν, θυμάσαι;) την γάζωσες με το βουλευτιλίκι και εγώ με ενα πακέτο (επιστημονικά) ενσημα είμαι στα αζήτητα.Εσύ ήδη επειδή ήθελε ο κυρίρχος (τρομάρα του!) αρμενίζεις στην όμορφη θάλασσα της βουλευτικής απανεμιάς και εγω μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα ανασφάλιστος και χωρις σωσίβιο. Ηγυναίκα μου δεν θέλει να μείνει έγκυος (ούτε και εγώ εδώ που τα λεμε) μεσα σ’ αυτές τις συνθήκες της ανεργίας και της απογοήτευσης και εσύ τσαμπουνάς για μελλούμενες θάλασσες . Καλά που ζείς; Σκύψε το κεφάλι και αν εχεις τσίπα τραβα να κλάψεις γι’ αυτά που ψήφησες

  2. Αν κρατήσουν έξι μήνες ακόμα, θα έχουν και ρεκόρ, τον μακροβιότερο μνημονιακό πρωθυπουργό της χώρας (ο Σαμαράς ήταν στην εξουσία 2,5 χρόνια, ο ΓΑΠ 2 και ο Παπαδήμος 6 μήνες).

    Και εις ανώτερα χρήσιμοι ηλίθιοι του Σόιμπλε…

  3. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δυο χρόνια γιορτάζουν …
    – 2 έτη μακριά από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας
    – 2 έτη ευημερίας και ανάπτυξης
    – 2 έτη χωρίς ΕΝΦΙΑ
    – 2 έτη χωρίς Μνημόνια καθώς η Δριτσέλη και ο Αλέξης τα ΕΣΚΙΣΑΝ
    – 2 έτη με 50% των δημοσίων συμβάσεων σε αναθέσεις (το μισό ποσοστό της χούντας)
    – 2 έτη με capital controls
    – 2 έτη με υπουργό άμυνας Καημένο
    – 2 έτη με χορούς και νταούλια στις αγορές
    – 2 έτη με ρεκόρ αλήθειας και ειλικρινείας στον ελληνικό λαό
    – 2 έτη χωρίς κανένα σχέδιο
    – 2 έτη παρά 2 ημέρες χωρίς γραβάτα ώσπου την φόρεσε ο Παππάς.

    – 2 επόμενα έτη δωρεάν οφθαλμαπάτες και ονειρικά ταξίδια σε όμορφες θάλασσες και ακρογιάλια που θα τις αρμενίσουμε μαζί.
    Με το Κρουαζιερόπλοιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  4. Ντροπή σου…ξεφτιλίζεις και τους στίχους του μεγάλου Κομμουνιστή -και φυσικά διεθνιστή -ποιητή Ναζίμ Χικμέτ… θα “τρίζουν ” τα κόκαλά του….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης