"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Παναγιώτης Τσιρώνης : Χτίζουμε το αύριο σήμερα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Παναγιώτης Τσιρώνης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος, πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ασκεί την οφθαλμολογία στην πόλη των Τρικάλων τα τελευταία έξι χρόνια ως ιδιώτης οφθαλμίατρος.

Τον γνωρίσαμε, εκτός από την άσκηση της επαγγελματικής του ιδιότητας και μέσα από την ενασχόλησή του στις τελευταίες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, όπου εξελέγη στο ΔΣ με νέο συνδυασμό που δημιούργησε με ακόμη εφτά συναδέλφους του την «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών» και κατόρθωσαν με την πρώτη κάθοδο στις εκλογές να αποσπάσουν το 47% των ψήφων.

Πλέον ως μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων αλλά και ως νέος άνθρωπος με γνώσεις, όραμα και διάθεση να προσφέρει, ώστε να βοηθήσει να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής της πόλης στην οποία ζούμε, αποδέχτηκε την πρόταση του Κωνσταντίνου Κρεμμύδα να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί για τα Τρίκαλα ».

Kύριε Τσιρώνη, θα είστε υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη «Μαζί για τα Τρίκαλα» του κ. Κρεμμύδα. Τι σας ώθησε σε αυτή την απόφαση και ποιές οι προτεραιότητες σας εφόσον εκλεγείτε Δημοτικός Σύμβουλος;

 Η έντονη επιθυμία μου να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου μας αποτέλεσε και το εφαλτήριο για να θέσω υποψηφιότητα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι στην πόλη των Τρικάλων βοήθησε στο να έρθω πιο κοντά με τους συμπολίτες μου, να συζητήσω μαζί τους  για τις ανάγκες τους  και να γίνω γνώστης σημαντικών ζητημάτων της καθημερινότητας που προβληματίζουν όχι μόνο εκείνους αλλά κ εμένα τον ίδιο. Προτεραιότητά μου η προσπάθεια επίλυσης βασικών ζητημάτων της καθημερινότητας και η βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου. Τις προτεραιότητες βέβαια τις θέτουν πάντα οι ίδιοι οι πολίτες, εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να αφουγκραζόμαστε και να συμμεριζόμαστε τις ανάγκες τους και να λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών της μακριά από κομματικές σκοπιμότητες.

Σε ποιον τομέα πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε στο δήμο Τρικάλων, σε περίπτωση εκλογής;

Ως ιατρός ο τομέας της υγείας είναι ένας από τους πρωταρχικούς μου στόχους. Με τη συνδρομή και υποστήριξη της δημοτικής αρχής αλλά και του ιατρικού συλλόγου μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε μέσω ομιλιών, ημερίδων για  το κοινό, διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων και συγκέντρωσης φαρμακευτικού υλικού για τους οικονομικά πιο αδύναμους. Να κάνουμε (για παράδειγμα αναφέρω τη δική μου ειδικότητα) οφθαλμολογικό έλεγχο σε παιδιά στα σχολεία των πρώτων τάξεων του Δημοτικού που συστηματικά αμελείται.  Φυσικά όλα αυτά υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων σε αντίθεση με κάποιες εντελώς πρόχειρες και χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις απόπειρες της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Τι μήνυμα θα θέλατε να μεταφέρετε στους συνδημότες σας ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου;

Οι συμπολίτες μου θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν κατά κύριο λόγο με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον της πόλης. Θα πρέπει κατά συνέπεια να επιλέξουν να ψηφίσουν ανθρώπους ικανούς, με έντονη κοινωνική προσφορά και συμμετοχή στα κοινά, ανιδιοτελείς, με διάθεση να προσφέρουν στην πόλη τους και απαλλαγμένους από μικροπολιτικές αντιλήψεις. Με λίγα λόγια ανθρώπους οι οποίοι είναι διατεθειμένοι σε περίπτωση που εκλεγούν να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη βελτίωση του τρόπου και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών τους  και που οι πράξεις τους θα κατευθύνονται  έχοντας  ως κύριο γνώμονα το εμείς και όχι το εγώ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης