"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πανελλήνια πρωτιά στα Τρίκαλα: Συγκροτείται Επιτροπή Στήριξης της κυβέρνησης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενα πρωτόγνωρο εγχείρημα ξεκινά από τα Τρίκαλα και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για την οργάνωση Επιτροπών Στήριξης της Κυβέρνησης!
Μια πρωτοτυπία πολιτική, που ουσιαστικά θα αποτελεί την έκφραση στήριξης στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας και να θέσει συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα, τόσο εντός, όσο και εντός τηςς χώρας. Αυτή η κίνηση δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά στη χώρα (αφού ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν ήταν στην κυβερνητική εξουσία). Ουσιαστικά, όσες κινήσεις είχαν γίνει σε κρίσιμες καταστάσεις, ήταν μόνο αυθόρμητες. Πλέον, τα Τρίκαλα πρωτοτυπούν στην οργάνωση μιας Επιτροπής Στήριξης, ο πολιτικός ρόλος της οποίας, καθώς και οι κινήσεις της, θα ξεκαθαριστούν συντόμως. Η πρώτη σχετική συνάντηση για τη συγκρότηση, σε πρώτη φάση, της Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο, στις 8 το βράδυ. Η κίνηση αυτή προήλθε ουσιαστικά από ανθρώπους που προεκλογικώς διακίνησαν υπογραφές στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον έχει ότι τα Τρίκαλα πρόλαβαν κάθε άλλη αντίστοιχη κίηση που βρίσκεται υπό σκέψιν ή στα σκαριά για να δημιουργηθεί.
Εϊναι, λοιπόν, φανερό, ότι λίγη μόνο ώρα μετά το ΟΧΙ (διά στόματος Τσίπρα και Βαρουφάκη) στους εταίρους μας, αρχίζει η ουσιαστική πολιτική ζύμωση στη χώρα μας. Και κάτι τέτοιο, εκτός από πρωτόγνωρο, είναι και ουσιαστικό. Διότι θα δείξει και με ποιον θα παραταχθεί κανείς: με τη χώρα, την κβέρνησή της και τον λαό, ή με τους τροϊκανούς και τα μνημόνια;

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δηλ.εν ολίγης “σύντροφοι”, σε λίγο θα μας ζητάτε και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων. βρε κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι καιροί κ πάλι οι ίδιοι μένουν…

  1. […] Μια πρωτοτυπία πολιτική, που ουσιαστικά θα αποτελεί την έκφραση στήριξης στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας και να θέσει συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα, τόσο εντός, όσο και εντός τηςς χώρας. Αυτή η κίνηση δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά στη χώρα (αφού ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν ήταν στην κυβερνητική εξουσία). Ουσιαστικά, όσες κινήσεις είχαν γίνει σε κρίσιμες καταστάσεις, ήταν μόνο αυθόρμητες. Πλέον, τα Τρίκαλα πρωτοτυπούν στην οργάνωση μιας Επιτροπής Στήριξης, ο πολιτικός ρόλος της οποίας, καθώς και οι κινήσεις της, θα ξεκαθαριστούν συντόμως. Η πρώτη σχετική συνάντηση για τη συγκρότηση, σε πρώτη φάση, της Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο, στις 8 το βράδυ. Η κίνηση αυτή προήλθε ουσιαστικά από ανθρώπους που προεκλογικώς διακίνησαν υπογραφές στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον έχει ότι τα Τρίκαλα πρόλαβαν κάθε άλλη αντίστοιχη κίνηση που βρίσκεται υπό σκέψιν ή στα σκαριά για να δημιουργηθεί. Είναι, λοιπόν, φανερό, ότι λίγη μόνο ώρα μετά το ΟΧΙ (διά στόματος Τσίπρα και Βαρουφάκη) στους εταίρους μας, αρχίζει η ουσιαστική πολιτική ζύμωση στη χώρα μας. Και κάτι τέτοιο, εκτός από πρωτόγνωρο, είναι και ουσιαστικό. Διότι θα δείξει και με ποιον θα παραταχθεί κανείς: με τη χώρα, την κβέρνησή της και τον λαό, ή με τους τροϊκανούς και τα μνημόνια; trikkipress.gr  […]

  2. είμαι περήφανη που κατάγομαι από τα Τρίκαλα !!!!! μένω Αθήνα τώρα αλλά αν αυτή η κίνηση επεκταθεί και στην αθηνα θα είμαι από τους πρώτους που θα συμμετάσχει !!!!

  3. Αδούλωτοι Τρικαλιώτες, το περήφανο κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής αναγεννάται. Ομπρός να αφανίσουμε τα αντισυριζαίικα μιάσματα.

  4. τα αντισυριζαίικα μιάσματα; αυτο λιγακι φασιστικο μου ακουγεται… δηλαδη εγω που δεν συμφωνω ειμαι για σκοτωμα; λοιπον δημοκρατια εχουμε και θα πρεπει να ανεβει το επιπεδο της και οχι να πεσει και αλλο!

  5. […] Μια πρωτοτυπία πολιτική, που ουσιαστικά θα αποτελεί την έκφραση στήριξης στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας και να θέσει συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα, τόσο εντός, όσο και εντός τηςς χώρας. Αυτή η κίνηση δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά στη χώρα (αφού ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν ήταν στην κυβερνητική εξουσία). Ουσιαστικά, όσες κινήσεις είχαν γίνει σε κρίσιμες καταστάσεις, ήταν μόνο αυθόρμητες. Πλέον, τα Τρίκαλα πρωτοτυπούν στην οργάνωση μιας Επιτροπής Στήριξης, ο πολιτικός ρόλος της οποίας, καθώς και οι κινήσεις της, θα ξεκαθαριστούν συντόμως. Η πρώτη σχετική συνάντηση για τη συγκρότηση, σε πρώτη φάση, της Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο, στις 8 το βράδυ. Η κίνηση αυτή προήλθε ουσιαστικά από ανθρώπους που προεκλογικώς διακίνησαν υπογραφές στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον έχει ότι τα Τρίκαλα πρόλαβαν κάθε άλλη αντίστοιχη κίνηση που βρίσκεται υπό σκέψιν ή στα σκαριά για να δημιουργηθεί. Είναι, λοιπόν, φανερό, ότι λίγη μόνο ώρα μετά το ΟΧΙ (διά στόματος Τσίπρα και Βαρουφάκη) στους εταίρους μας, αρχίζει η ουσιαστική πολιτική ζύμωση στη χώρα μας. Και κάτι τέτοιο, εκτός από πρωτόγνωρο, είναι και ουσιαστικό. Διότι θα δείξει και με ποιον θα παραταχθεί κανείς: με τη χώρα, την κβέρνησή της και τον λαό, ή με τους τροϊκανούς και τα μνημόνια; trikkipress.gr  […]

  6. Παλαιοκομμουνιστικές πρακτικές. Να δούμε πόσοι απ’ αυτούς που θα πάνε θα είναι άνεργοι (από τα δύο εκατομμύρια ανέργων!) πόσοι θα είναι συνταξιούχοι των τριακοσίων ευρώ, πόσοι θα είναι από αυτούς που γυροφέρνουν στα συσσίτια πόσοι θα είναι από αυτούς που κλείσαν τα μαγαζιά τους και πόσοι από αυτούς που πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς.
    Βάζω στοίχημα πως όσοι πάνε στην εκδήλωση θα είναι τα βολεμένα βουλευτάκια των 10000 ε μηνιαίως και το σόι τους, αυτοί που έχουν “βολέψει” εαυτούς , παιδιά, συγγενολόι γενικώς, αυτοί που περιμένουν βόλεμα ,κάποιοι τακτοποιημένοι “ιδεολόγοι” που δεν πείνασαν ακόμα και τα επιστρατευμένα κομματόσκυλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης