"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Πανηγυρική συνεδρίαση στα Τρίκαλα για το «Ετος Τσιτσάνη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

tsitsanis

Πανηγυρικά αρχίζει το 2015 για το μεγάλο και ουσιαστικό στόχο του Δήμου Τρικκαίων. Με ειδική του συνεδρίαση την ερχόμενη Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων ανακηρύσσει τη φετινή χρονιά επισήμως σε «Έτος Τσιτσάνη».
Πρόκειται για την ελάχιστη από πλευράς Δήμου κίνηση, σε συμβολικό επίπεδο, προκειμένου να αποκτήσουν οντότητα, όσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους. Εξάλλου, η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σημαδιακή: την ίδια ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου μας συνθέτη, πριν από 100 χρόνια, ανακοινώθηκε και το γεγονός που γέννησε με θλίψη όλους τους λάτρεις της μουσικής, αυτό του θανάτου του, το 1984.
000000000000000000000000000000000000
Ο Δήμος Τρικκαίων πάντως, το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, εκτός από τη συγκεκριμένη ανακήρυξη, θα προχωρήσει σε μια ακόμη ενέργεια, στη βάση του προγραμματισμού και των προτάσεων της δημοτικής αρχής. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί και θα συζητήσει για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, ως οφειλή στον μέγιστο συνθέτη. Η τελική εκπόνηση του προγράμματος, καθώς και η πιθανότητα συγκρότησης μιας «Επιτροπής Ειδικών Εγνωσμένου Κύρους» που θα πλαισιώνει τις εκδηλώσεις, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου. Σε συνεδρίασή τους, τα μέλη του ΔΣ του νομικού προσώπου του Δήμου «Μουσείο Τσιτσάνη», συζήτησαν για τις εκδηλώσεις, τον προγραμματισμό και τις δράσεις. Όλα αυτά, θα ανακοινωθούν επισήμως και με τη δέουσα επισημότητα το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, ημέρα ορόσημο για τη μουσική ιστορία του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης