"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Πανσέληνος στον Όλυμπο -Το Σαββατοκύριακο 28 με 30 Αυγούστου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με έναν τελείως ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο θα υποδεχτούμε την πανσέληνο του Αυγούστου πραγματοποιώντας νυχτερινή ανάβαση στο βουνό των Θεών.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, σε μια εξόρμηση εκτός προγράμματος, ο σύλλογός μας θα βρεθεί στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, συνδυάζοντας τη μαγεία του Ολύμπου με το φως της σελήνης. Η ανάβαση είναι απαιτητική και δεν απευθύνεται σε αρχάριους ορειβάτες.

Η αναχώρηση θα γίνει από τον σύλλογο στις 2:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 28/8 με προορισμό τη θέση Πριόνια στον πυρήνα του Εθνικό Δρυμού όπου αναμένεται να φθάσουμε αργά το βράδυ. Εκεί με πλήρη εξοπλισμό θα ξεκινήσει η ανάβαση στο οροπέδιο των Μουσών υπό το φως του φεγγαριού. Η επόμενη μέρα (29/8) θα είναι αφιερωμένη στο οροπέδιο αλλά και στις ψηλές κορυφές. Η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή 30/8 ακολουθώντας την απότομη διαδρομή του Γουμαρόσταλου.

Bαθμός δυσκολίας (4+)

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας (κάθε βράδυ μετά τις 9:00, τηλ. 27210 97733) και στο τηλ. 6976830694. (Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 26/8)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης