"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παντελή και Στάθη ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μαύρη ημέρα θα είναι για πάντα στον ΑΟΤ η 19η Νοεμβρίου.

Τότε το 1996, οι Στάθης Λαζαρίδης και Παντελής Εξηνταφώτης έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, βυθίζοντας τον σύλλογο και όχι μόνο στο πένθος.

Εκείνο το βροχερό απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου 1996 σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της ομάδας των Τρικάλων,  ο Παντελής Εξηνταφώτης και ο Στάθης Λαζαρίδης.

Οι δύο τους είχαν αφήσει στην Λάρισα τον συμπαίκτη τους Βασίλη Τερζή προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για την Βέρoια και στην επιστροφή συγκρούστηκαν μετωπικά με νταλίκα στο ύψος του Ζάρκου στον παλιό  δρόμο καρμανιόλα της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ την επομένη έγιναν οι κηδείες των δύο παιδιών σε Χαλκηδόνα και Γιαννιτσά απ’ όπου κατάγονταν με όλους τους συμπαίκτες τους παρόντες…

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Οι παλαίμαχοι του ΑΟΤ δεν ξεχνούν. Σάν σήμερα πριν 26 χρόνια έφυγαν από την ζωή οι ποδοσφαιριστές Στάθης Λαζαρίδης και Παντελής Εξηνταφωτης σέ τροχαίο και σαν σήμερα πριν 4 χρόνια έφυγε ο Γιάννης Μακρής που εικονίζεται στο άκρο δεξιά. Βεβαίως δεν ξεχνούν και όλους τους ανθρώπους του ΑΟΤ που έφυγαν από την ζωή όπου σέ συνεργασία με τόν Δήμο και την περιφέρεια των Τρικάλων ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό στο χώρο του γηπέδου όπου θα τιμουν όλους αυτούς που τίμησαν την φανέλα του ΑΟΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης