"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Παν. Καμμένος από τη Λάρισα: Μόνο αγρότες του ΚΚΕ στα μπλόκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις τελετές παράδοσης- παραλαβής σε 110 Π.Μ. και 1η Στρατιά.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής στο ΑΤΑ, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Υπουργός κ. Παν. Καμμένος, σημείωσε σχετικά με το περιστατικό των επτά νεοσύλλεκτων στρατιωτών που απεικονίστηκαν σε φωτογραφία να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό, ότι δεν υπάρξει καμία ανοχή. “Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά και θα αντιμετωπιστούν με τη μέγιστη αυστηρότητα”, επεσήμανε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να δίνουμε τροφή σε αυτούς που επιχειρούν να αναβιώσουν τον εθνικισμό.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις, δήλωσε πως στα μπλόκα σήμερα μετέχει μόνο μερίδα αγροτών του ΚΚΕ.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παράνοια και σύνδρομο καταδίωξης έχει ο μπούλης;;;…που βλέπει κομμουνιστές να τον κυνηγούν και να του κάνουν μπλόκο στο δρόμο της εξουσίας και των ψευδαισθήσεών του;
    ή μήπως πυροβολάει σκόπιμα στους εφιάλτες του ξύπνιου του για να τ’ ακούσουν κάποιοι και να φοβηθούν;;;;
    Ας μας απαντήσει και κανένας ψυχίατρος βρε παιδιά…έχουν αρκετούς ψυχιάτρους τα Τρίκαλα…και μάλιστα κάποιους εμπλεκόμενους με την πολιτική, οπότε εύκολη διάγνωση γι αυτούς…ή μήπως χρειάζεται γιατρός για μπούληδες της πολιτικής;;; Εξηγήστε μας ένας βρε παιδιά, γιατί στο τέλος θα σαλτάρουμε κι εμείς μ’ αυτούς που μπλέξαμε…

  2. Τιμή τους και καμάρι τους !!! Ειναι οι μόνοι που δεν “ψεκάζονται” οι μόνοι που αγωνίζονται !!!! Ειναι τιμή να είσαι ΚΚΕ, γιατι δεν θα σε προδώσει ποτέ !!! Γιατί ότι έχει… πει έχει γίνει. Γιατί είναι μπροστά απ΄ όλους. Ο ομοφοβικός, ο φασίστας. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει άλλωστε, γιατί έτσι είναι ο φασισμός ηλίθιε (Καμμένος) !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης