"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Παν ο εξ Αιθήκων : Οι “ντορόψηφοι”

lafarm

Σχετικά άρθρα


Ο Φ. Ντοστογιέφσκι έλεγε πριν χρόνια “ Κάποια εποχή θα απαγορεύετε στους ευφυείς να εκφράσουν τη σκέψη τους , ώστε να μην προσβάλλονται οι ηλίθιοι”.


Την εποχή αυτή τη ζούμε καθημερινά στις μέρες μας σε όλες τις πτυχές του δημοσίου μας βίου, στη θρησκεία, σε ότι αφορά την επίσημη, την πολιτική κλπ, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη σκορπίζουν παντού.


Αρκετοί από τους επίδοξους σωτήρες οι οποίοι θέλουν τη ψήφο του Λαού δήθεν για να τον σώσουν ,ενώ στην ουσία αποβλέπουν στα προσωπικά τους προνόμια και οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να πουν για τα πραγματικά του προβλήματα του Λαού, ως άλλα κύμβαλα αλαλάζοντα, κοινώς τενεκέδες ξεγάνωτοι, δημιουργούν με τα πονηροδουλεμένα τερτίπια τους, ντόρο, για να ασχολείται ο λαός με αυτόν ώστε να παραβλέπει την ηλιθιότητα η οποία είναι προϊόν της ανεπάρκειας τους.


Οι ντορόψηφοι είναι το αποτέλεσμα αυτής της πονηρά στημένης διεργασίας που τη δημιουργούν οι ανεπαρκείς τσαρλατάνοι που θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα μας.


Συμπολίτες μου, μην γίνεται ντορόψηφοι στα πονηρά πλοκάμια του τόσου διεφθαρμένου προεκλογικού επικοινωνιακού σκηνικού και όταν πάτε στην κάλπη σκεφτείτε καλά και θυμηθείτε:


α) Ποιο είναι το κόμμα που ήταν και είναι πάντα δίπλα στον εργαζόμενο;
β) ποιοι πήγαιναν στα δικαστήρια των πλειστηριασμών να υπερασπιστούν τους συμπολίτες σας για να μην τους αρπάζουν τα κοράκια των fus τα σπίτια;
γ) Ποιοι αγωνίζονται πάντα για το δίκαιο του εργαζόμενου και πράξτε ανάλογα.


Στη δημοκρατία είστε ελεύθεροι μια φορά στα 4 χρόνια, μη γίνετε ντορόψηφοι …και μην ξεχνάτε…
Εργαζόμενε Λαέ
το κόμμα δεν είν’ άλλο
παρά το ΚΚΕ.

Παν ο εξ Αιθήκων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης