"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν πρόλαβε να χαρεί την επιστροφή στο σπίτι του και τώρα θα πρέπει να κάνει κι άλλη υπομονή για να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ενημέρωσε τους φίλους του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας («δυο μήνες περίμενα, ε θα κάνω άλλες 15 ημέρες υπομονή), ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του και τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ:
«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω!!! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί… stay safe».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης