"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Παπαδόπουλος και Σιμορέλης για το ΕΣΠΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων, κ.κ Σιμορέλη και Παπαδόπουλο, με τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, κ. Χαρίτση, με θέμα την ενίσχυση των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία και τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων για την προστασία της περιοχής.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “οι βουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Χαρίτση για το ιστορικό των καταστροφών και τις ανάγκες της περιοχής, τονίζοντας την προτεραιότηταστήριξης έργων τα οποία πρέπει άμεσα να εκτελεστούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα Πηνειού και Οξύνειας, για τη θωράκιση των οικισμών από τις μελλοντικές πλημμύρες.
Ο υφυπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την έκτακτη χρηματοδότηση των πληγέντων δήμων από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σημείωσε την ανάγκη να επανεξετάσουμε τις βασικές υποδομές προστασίας, που τόσα χρόνια δεν είχαν σχεδιαστεί και κόστισαν όλες αυτές τις καταστροφές και να επενδύσουμε τους διαθέσιμους πόρους στην προστασία των περιοχών και των κατοίκων. Για τα μεγάλα έργα κάλεσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία, όσον αφορά τη χρηματοδότηση και την τεχνογνωσία, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η συνάντηση έκλεισε με πρόσκληση των Βουλευτών προς το κ. Χαρίτση, να επισκεφτεί το νομό Τρικάλων, για να ενημερώσει τους κατοίκους για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ και τις θέσεις της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης